Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehehhehee

Brunetki są obleśne - tylko blondynki się liczą !!

Polecane posty

Gość hehehhehee

chyba ze brunetka z niebieskiemi oczami - taka jest przepiekna a jesli nie to tlyko blondi

Gość dzis urlopik zalegly
blondynki sie brzydko opalaja na sloncu :-P Sa takie raczki z wody .

Gość hehehhehee
niektóre sie opalaja ładnie jak brzoskwinki :D

łoo dzięki Bogu jestem brunetką i nie podobam się takim jak ty. Dzięki Bogu.

o gustach się nie dyskutuje... a już napewno nie w tak idiotyczny sposób

Gość hehehhehee
Szatynka jesli ma kocie zielone oczy albo niebieskie - ale nie takie typowo polskie - tylko ciemno niebieskie jak ocean ;)

Gość ruda pokaz cycki
Forum - strona główna Życie uczuciowe Spis tematów | Dodaj nowy temat | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat Brunetki są obleśne - tylko blondynki się liczą !! 09:56 hehehhehee chyba ze brunetka z niebieskiemi oczami - taka jest przepiekna a jesli nie to tlyko blondi 10:06 [zgłoś do usunięcia]dzis urlopik zalegly blondynki sie brzydko opalaja na sloncu Sa takie raczki z wody . 10:08 [zgłoś do usunięcia]hehehhehee niektóre sie opalaja ładnie jak brzoskwinki 10:09 [zgłoś do usunięcia]nomi333 nomi333@tlen.pl'; łoo dzięki Bogu jestem brunetką i nie podobam się takim jak ty. Dzięki Bogu. 10:09 [zgłoś do usunięcia]bieu o gustach się nie dyskutuje... a już napewno nie w tak idiotyczny sposób Uwielbiam podszywaczy ;D ... 10:10 [zgłoś do usunięcia]donkapatke donkapatke@tlen.pl'; A szatynki!!! http://www.youtube.com/watch?v=QSg40mE_X8I Odpowiedz na ten temat Forum - strona główna Życie uczuciowe Spis tematów | Dodaj nowy temat | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat Brunetki są obleśne - tylko blondynki się liczą !! 09:56 hehehhehee chyba ze brunetka z niebieskiemi oczami - taka jest przepiekna a jesli nie to tlyko blondi 10:06 [zgłoś do usunięcia]dzis urlopik zalegly blondynki sie brzydko opalaja na sloncu Sa takie raczki z wody . 10:08 [zgłoś do usunięcia]hehehhehee niektóre sie opalaja ładnie jak brzoskwinki 10:09 [zgłoś do usunięcia]nomi333 nomi333@tlen.pl'; łoo dzięki Bogu jestem brunetką i nie podobam się takim jak ty. Dzięki Bogu. 10:09 [zgłoś do usunięcia]bieu o gustach się nie dyskutuje... a już napewno nie w tak idiotyczny sposób Uwielbiam podszywaczy ;D ... 10:10 [zgłoś do usunięcia]donkapatke donkapatke@tlen.pl'; A szatynki!!! http://www.youtube.com/watch?v=QSg40mE_X8I Odpowiedz na ten temat Forum - strona główna Życie uczuciowe Spis tematów | Dodaj nowy temat | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat Brunetki są obleśne - tylko blondynki się liczą !! 09:56 hehehhehee chyba ze brunetka z niebieskiemi oczami - taka jest przepiekna a jesli nie to tlyko blondi 10:06 [zgłoś do usunięcia]dzis urlopik zalegly blondynki sie brzydko opalaja na sloncu Sa takie raczki z wody . 10:08 [zgłoś do usunięcia]hehehhehee niektóre sie opalaja ładnie jak brzoskwinki 10:09 [zgłoś do usunięcia]nomi333 nomi333@tlen.pl'; łoo dzięki Bogu jestem brunetką i nie podobam się takim jak ty. Dzięki Bogu. 10:09 [zgłoś do usunięcia]bieu o gustach się nie dyskutuje... a już napewno nie w tak idiotyczny sposób Uwielbiam podszywaczy ;D ... 10:10 [zgłoś do usunięcia]donkapatke donkapatke@tlen.pl'; A szatynki!!! http://www.youtube.com/watch?v=QSg40mE_X8I Odpowiedz na ten temat Forum - strona główna Życie uczuciowe Spis tematów | Dodaj nowy temat | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat Brunetki są obleśne - tylko blondynki się liczą !! 09:56 hehehhehee chyba ze brunetka z niebieskiemi oczami - taka jest przepiekna a jesli nie to tlyko blondi 10:06 [zgłoś do usunięcia]dzis urlopik zalegly blondynki sie brzydko opalaja na sloncu Sa takie raczki z wody . 10:08 [zgłoś do usunięcia]hehehhehee niektóre sie opalaja ładnie jak brzoskwinki 10:09 [zgłoś do usunięcia]nomi333 nomi333@tlen.pl'; łoo dzięki Bogu jestem brunetką i nie podobam się takim jak ty. Dzięki Bogu. 10:09 [zgłoś do usunięcia]bieu o gustach się nie dyskutuje... a już napewno nie w tak idiotyczny sposób Uwielbiam podszywaczy ;D ... 10:10 [zgłoś do usunięcia]donkapatke donkapatke@tlen.pl'; A szatynki!!! http://www.youtube.com/watch?v=QSg40mE_X8I Odpowiedz na ten temat Forum - strona główna Życie uczuciowe Spis tematów | Dodaj nowy temat | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat Brunetki są obleśne - tylko blondynki się liczą !! 09:56 hehehhehee chyba ze brunetka z niebieskiemi oczami - taka jest przepiekna a jesli nie to tlyko blondi 10:06 [zgłoś do usunięcia]dzis urlopik zalegly blondynki sie brzydko opalaja na sloncu Sa takie raczki z wody . 10:08 [zgłoś do usunięcia]hehehhehee niektóre sie opalaja ładnie jak brzoskwinki 10:09 [zgłoś do usunięcia]nomi333 nomi333@tlen.pl'; łoo dzięki Bogu jestem brunetką i nie podobam się takim jak ty. Dzięki Bogu. 10:09 [zgłoś do usunięcia]bieu o gustach się nie dyskutuje... a już napewno nie w tak idiotyczny sposób Uwielbiam podszywaczy ;D ... 10:10 [zgłoś do usunięcia]donkapatke donkapatke@tlen.pl'; A szatynki!!! http://www.youtube.com/watch?v=QSg40mE_X8I Odpowiedz na ten temat Forum - strona główna Życie uczuciowe Spis tematów | Dodaj nowy temat | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat Brunetki są obleśne - tylko blondynki się liczą !! 09:56 hehehhehee chyba ze brunetka z niebieskiemi oczami - taka jest przepiekna a jesli nie to tlyko blondi 10:06 [zgłoś do usunięcia]dzis urlopik zalegly blondynki sie brzydko opalaja na sloncu Sa takie raczki z wody . 10:08 [zgłoś do usunięcia]hehehhehee niektóre sie opalaja ładnie jak brzoskwinki 10:09 [zgłoś do usunięcia]nomi333 nomi333@tlen.pl'; łoo dzięki Bogu jestem brunetką i nie podobam się takim jak ty. Dzięki Bogu. 10:09 [zgłoś do usunięcia]bieu o gustach się nie dyskutuje... a już napewno nie w tak idiotyczny sposób Uwielbiam podszywaczy ;D ... 10:10 [zgłoś do usunięcia]donkapatke donkapatke@tlen.pl'; A szatynki!!! http://www.youtube.com/watch?v=QSg40mE_X8I Odpowiedz na ten temat Forum - strona główna Życie uczuciowe Spis tematów | Dodaj nowy temat | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat Brunetki są obleśne - tylko blondynki się liczą !! 09:56 hehehhehee chyba ze brunetka z niebieskiemi oczami - taka jest przepiekna a jesli nie to tlyko blondi 10:06 [zgłoś do usunięcia]dzis urlopik zalegly blondynki sie brzydko opalaja na sloncu Sa takie raczki z wody . 10:08 [zgłoś do usunięcia]hehehhehee niektóre sie opalaja ładnie jak brzoskwinki 10:09 [zgłoś do usunięcia]nomi333 nomi333@tlen.pl'; łoo dzięki Bogu jestem brunetką i nie podobam się takim jak ty. Dzięki Bogu. 10:09 [zgłoś do usunięcia]bieu o gustach się nie dyskutuje... a już napewno nie w tak idiotyczny sposób Uwielbiam podszywaczy ;D ... 10:10 [zgłoś do usunięcia]donkapatke donkapatke@tlen.pl'; A szatynki!!! http://www.youtube.com/watch?v=QSg40mE_X8I Odpowiedz na ten temat Forum - strona główna Życie uczuciowe Spis tematów | Dodaj nowy temat | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat Brunetki są obleśne - tylko blondynki się liczą !! 09:56 hehehhehee chyba ze brunetka z niebieskiemi oczami - taka jest przepiekna a jesli nie to tlyko blondi 10:06 [zgłoś do usunięcia]dzis urlopik zalegly blondynki sie brzydko opalaja na sloncu Sa takie raczki z wody . 10:08 [zgłoś do usunięcia]hehehhehee niektóre sie opalaja ładnie jak brzoskwinki 10:09 [zgłoś do usunięcia]nomi333 nomi333@tlen.pl'; łoo dzięki Bogu jestem brunetką i nie podobam się takim jak ty. Dzięki Bogu. 10:09 [zgłoś do usunięcia]bieu o gustach się nie dyskutuje... a już napewno nie w tak idiotyczny sposób Uwielbiam podszywaczy ;D ... 10:10 [zgłoś do usunięcia]donkapatke donkapatke@tlen.pl'; A szatynki!!! http://www.youtube.com/watch?v=QSg40mE_X8I Odpowiedz na ten temat

Gość karolinkaaaaaaaaa
ja jestem szatynka oczy ciemnoniebieskie opalam sie od razu na braz

Gość hehehhehee
ja c.brąz :P

Gość akjshdgff
ja jestem szatynka farbuję się czasem na brunetkę, oczy niebieskie cera jasna. opalam się od razu na kolor oliwkowy.ale opalanie zajmuje mi dużo czasu. aby mieć oliwkową skórę potrzebuję na to około tygodnia

Gość tenntio
szkoda tylko że zwykle blondynki mają kwadratowe końskie szczęki i zniszczoną cerę z makijażem , ale nie wszystkie , czasem zdarza się atrakcyjna blondynka nawet naturalna,,,,,,,,,,,,,ale ty chyba mówisz o malowanych blondynkach?

Gość karolinkaaaaaaaaa
a ja nie farbuje wlosów

Gość karolinkaaaaaaaaa
ja najgorzej nie cierpie takich blondynek swinskich o jasnych rzesach i brwiach.... fuj

Masz jakiś uraz do brunetek, autorze topiku? Ja jestem brunetką i wypraszam sobie. Dobrze tam dziewczyny mówią, że blondynki mają jasne brwi i rzęsy. To jest paskudne. Ale jak się malują, to nie ma problemu. :) Paskudne to są niektóre, podkreślam niektóre naturalnie rude. Fuj. Ale znam też jedną naturalnie rudą, ma ciemne oczy i jest ładna, więc kolor włosów, to nie zawsze reguła . ;)

Gość nosszka
Jestem blondynka i od razu opalam sie na brąz lool

Gość Sleeping_pill
zielonookax - po co sie produkujesz przecież to trol =.=

Gość hehehhehee
żaden trol - caly czas tu jestem i wszysatko czytam :)

Gość Fuuuguuuu
zielonookax- sama zniżasz się do poziomu autora, pisząc że to i tamte jest paskudne

Gość facet';l;;d;d;d
brunetki - mhmmm :) wszelakie a blondynki tylko jak jest naprawde ladna i naturalna. najgorszy syf jaki jest to blondynka z ciemnymi oczami :o ablo platyna :o

Może i masz racje, nie powinnam. Ale napisałam przecież, że niektóre. Ale to się nie tyczy tylko rudych. Ale często. Jak już mówiłam, znam też ładne rude, więc tak naprawdę (jak już wspomniałam) kolor włosów nie ma żadnego znaczenia.