Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzis urlopik zalegly

nudzi mi sie drogie Myszki i Myszorki

Polecane posty

co tam ludziki u Was ? Nudzi mi sie .Sniadanko w lozku, cieplutki kocyk i laptopik . Moze podagadamy o np. jak ustawic sie dobrze w zyciu ? Dawjacie pomysla.

Gość ohhh takkkk
znalezc sponsora lub bogatego meza :classic_cool:

pomysl dobry.Ale przeciez chlopcy nas nie chca sponsorowac:-P Mamy byc pilne jak Myszki, same sobie zapracowac na serek i na dziecko tez trzeba pracowac . No to jak pogodzic?

Gość ohhh takkkk
ja mam sponsora a raczej dwóch razem 10 tys do rączki :classic_cool:

ja pierdziu .Az nie do wiary.Tez tak chcilabym , a ja zasuwam za 1500zl do lapki. Kurde -niesprawiedliwe , albo mala zaradna jestem buuuuu

Gość ohhh takkkk
trzeba umiec się ustawić :D ile masz lat? moze Ci kogos znajde ;)

ja mam 25 lat.Male co nieco ze mnie.Krucha wiotka istotka . Moze bardziej ten maz , by mi sie przydal :-P Chyba sponsor to nie dla mnie .Kurde trzeba miec duzo odwagi pewnie do takiej opcji?

Gość ohhh takkkk
Trzeba... juz kiedys tu pisalam co robie - zostalam potępiona na wsze czasy :D pierwsze spotkania to była masakra - ale jak chce sie zyc na wysokim poziomie to coz ..- tak jestem nienormalna ;) A bogaty mąz ? Fajna opcja ,ale raczej w ameryce poludniowej :D

Gość ohhh takkkk
dla ciebie to szmacenie ...ale dzieki temu mam zapewnioną przyszlosc . Coz kazdy jest kowalem swojego losu , ja jestem dorosła wiem co robie i wiem ,ze MOGE poniesc pozniej konsekwencje (psychiczne) :)

no moze taki co ma dobry zawod .O lekarzu czy prawniku nie marze , za maly zuczek jestem . Taki dobry hydraukik a ajlepiej marynarz. Tak marynarz bylby dla mnie dobry.Kurde gdzie go znalezc. A Ty sie nie przejmuj co inni mowia, wazne, ze Tobie jest dobrze . Zadowolona jestes z nich.Jacy sa, choc tak naprawde to nie dla mnie. Za malo przebojowa na to jestem. I bardzo mi zalezy na wiernosci :-D

Gość o to jest top o stręczeniu
stara koorwa namawia na najstarszy zawód świata:P:D:D:D

Lesniczyna to Ty bedziesz lesnik? Bedziesz chadzac po lesie i trabic na zwierza? :-P 1000 zl to malo. Kurcze , ze nie placa za nasza prace wiecej. Ja juz tak naprawde nie mam sily wiecej. 2tudia, kursy i jestem wyprana jak podkoszulek w Frani :-P Kurcze musze lezec dzis jak krolewna na tronie i wypoczywac.

Gość ohhh takkkk
nie chce miec konkurencji :D

Zobaczymy co będę robic:-) sama nie wiem, na razie jestem na stazu i jestem na wysyłki ech..ale staz musi byc. Potem zobaczymy. Chciałabym pracowac w strazy lesniej:-) Dzis mam wolne:-)

no tak, w tej branzy trudno pewnie dlugo sie utrzymac:-P Ale jak bedziesz zbierac kase to moze i mieszkanie bez kredytu kupisz ? Czy kupilas juz? Nie przejmuj sie tym tu streczeniem co ktos napisal.Ja jestem tu gospodynie i pisz co uwazasz za sluszne. Ja tam do tego sie nie nadaje ale ten marynarz mnie intryguje . Bylabym wierna zona, pracowalabym i czekla jak Penelopa na mojego wikinga !!! No moze tu jakis fajowy chlopak do nas zawita. Cheloooo-fajni chlopcy chodzcie powpisac z nami .

Lesna kobietko-super , bedziesz jezdzila takim terenowym autkiem i bedziesz bosko wygladac w mundurze. Tylko musisz miec ta trabke na grubego zwierza, no chyba , ze juz upolowalas jakiegos jelonka fajnego.