Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oufik

jestem oziębła

Polecane posty

Gość oufik

Nie mam kompletnie ochoty na sex z moim mężem. Jesteśmy ponad rok po ślubie i jeszcze nigdy nie miałam z nim orgazmu. Jak sobie o sexie pomyślę to mnie odrzuca, nawet to dla mnie przyjemne nie jest.

No jak nigdy nie miałas orgazmu to sie nie dziwnie ze nie chcesz bo niby po co :) Lepiej sie kocha jak sie wie ze sie bedzie miało satysfakcje z tego :P :}

Gość oufik
to co zrobić? powiedzieć mężowi prawdę czy co?

A on wie o tym? Widzi to wogole? Czy zbyt zaabsorbowany jest tym ze sie "kocha" ze nie widzi kompletnie ze ty nie masz z tego satysfakcji?

Gość oufik
Nie wiem, czasem mam wrażenie że ma gdzieś jak mi jest i że uważa, że skoro nie jest mi dobrze to na pewno ze mną coś nie tak, a nie z nim - nie powiedział mi tego, ale ja jakos tak uważam.

Gość trzeba bylo nie wychodzic
za mąż żeby wreszcie byc żoną .... tylko poczekac na takiego, z którym mialabys tez dobry seks

Gość do jestem oziębła
A czy sama potrafisz doprowadzić siebie do orgazmu? Bo jeśli Tobie się udaje, to i mężowi powinno się udać:), jeśli pokażesz mu, co Cię podnieca.

Gość oufik
ja nie chce się bawić w doprowadzanie siebie do orgazmu, chciałabym przeżyć w końcu prawdziwy, spełniony stosunek. Póki co to mam wrażenie że sex jest mocno przereklamowany. Cała ta sytuacja trwa już dość długo i jest mocno frustrująca. Przestałam mieć w ogóle ochotę na zbliżenia, to co kiedyś mnie podniecało teraz juz nie podnieca. Po prostu sex mógłby dla mnie nie istnieć na obecną chwilę:(

Gość yuff
a podczas franmcuza nie masz orgazmu?

Gość oufik
Bardzo długo było fajnie, osiągałam orgazm w czasie różnych pieszczot. Problem polega na tym, że dla mnie sam stosunek jest rozczarowaniem. Generalnie jest to dla mnie średnio przyjemne i mało co w ogóle czuję. Takie zabawy jak wcześniej mi się znudziły. Mam poczucie, że to tylko namiastka, a ja chciałabym w końcu przeżyc sam stosunek na 100%

Gość oufik
No, mi siebie też szkoda:/ Mam wspaniałego męża, ale w łóżku to porażka. Ja nie jestem młodziutka i chciałabym się w końcu doczekać na wielkie bum, a tu lipa. Z drugiej strony potrzeby męża wcale nie maleją.

Gość dxcffvgfv
no to twój facet ma beznadziejne podejście i pewnie słaby jest w te klocki, co?

Gość yuff123
wiekszosc kobiet nie osiaga orgazmu podczas pelnego stosunku tylko podczas francuza

Gość bezbezoi
ja mam męza od 9 lat.na początku byl super sex a teraz żyga mi się chce jak mnie dotyka.teraz widzę ,ze jest małym ,łysiejącym koczkodanem,ale trzeba zęby zacisnąc i udawac ze jest bardzo przyjemnie.orgazmy zawsze miałam i co z tego

Gość anndziik
przeciez seks to nie sam orgazm ...

Gość poppii
ja zawsze musze pomagac sobie raczka albo robi to za mnie moj facet i jest super :)