Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudzajaca sie juz dlugo..

Czy ktoras z Was stosowala herbatki na odchudzanie??

Polecane posty

Juz pisze o co chodzi.No wiec w ciazy przytylam prawie 30kg..Wiem wiem..masakra..Nie bede mowic,ze to nie moja wina,bo wciagalam wszystko jak odkurzacz no i ponioslam konsekwencje..do tego woda zatrzymywala mi sie w organizmie i wygladalam jak balon.8kg stracilam zaraz po porodzie,potem cwiczeniami i dieta zeszlam kolejne 17kg..i ostatnich 5 kg nie moge zrzucic..Probowalam Linee,Bio CLA,Aplefit i nic..waga jak zakleta..Kupilam sobie teraz herbatke na odchudzanie,ale nie wiem czy to w ogole skutkuje.Jak bylo u Was?Czy ktorejs pomogly? Zlosliwcom dziekuje-wiem,ze Was to nie obchodzi,wiec nie musicie nic pisac.

Gość a kiedy urodziłaś
te ostatnie 5 kg praktycznie każdej mamie schodzą najdłużej;)

rodzilam rok temu..no wlasnie dobija mnie to..jakiej diety bym nie zastosowala i jakich cwiczen bym nie wykonywala to waga ani drgnie... moze na wiosne cos sie ruszy..?nigdy nie mialam problemow z nadwaga i szlag mnie teraz trafia...

wiesz co, skoro schudłaś już 25 kilo, to powiem ci, że odwaliłaś kawał dobrej roboty i możesz być z siebie dumna :) herbatki, tabletki i inne tego typu kwestie mogą pomóc, ale polecam wizytę u dietetyka. zbilansowana dieta może zdziałać wiele, a nie obciąży organizmu. no i obędzie się bez efektu jojo. trzymam kciuki za ciebie :)

Dzieki Xilox..No nie powiem,ze bylo latwo..Chcialam isc do dietetyka,ale nie mieszkam w Pl i jak chcialam sie umowic,to mnie odeslano z kwitkiem,poniewaz nie bede mogla przychodzic na kontrole co 2 tyg..Do tutejszych dietetykow nie pojde,bo znam pare babek,ktore byly i te diety,ktore im dali mozna samemu w necie znalezc :/ bede probowac dalej..