Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozecie cięzarówki

jaka firma jest najlepsza...soki w kartnach..co kupujecie ?

Polecane posty

Gość pomozecie cięzarówki

?

Gość nie wiem która jest najlepsza
ale ja kupuję z FORTUNY najczęściej ważne żeby były bez cukru;)

Ja też już nie piję i dziecku też nie daję, wyjątek robimy dla veroni niegazowanej, nic nam po tym nie ma, po sokach natomiast, dużo by pisać :) Nie wiem co do nich dają, ale mnie jest źle po każdym, obojętnie z jakiej firmy.

Gość nunino
nie kupuje sokow ,robie latem swoje pasteryzuje a zima dodaje do wody albo pijemy wode niegazowana ,robie w dzbanku ,zeby sie dzieciom nie znudzilo zmieniam raz wkrawam limonke innym cytryne,czasem pomarancz lub listki miety wrzucam

Gość gość
Ja najczęściej kupuje soki lub syropy w szklanych butelkach od Gryszczeniówki. Są pyszne i zdrowe ! :)

Gość gość
Jeśli już kupujemy to taki tłoczony, bag-in-box, 5 l. z kranikiem. Jest wyciskany, jeszcze z osadem, nie słodzony, nie z koncentratu i pasteryzowany w niskich temperaturach, o ile nie ściemniają. Ale faktycznie smakuje podobnie jak ten który w dzieciństwie piłam, różnica taka jak pomiędzy własnymi jabłkami a sklepowymi. Ale to może raz na miesiąc. Poza tym mąż i dziecko lubią pić rozcieńczany sok malinowy albo winogronowy, moja mama i ciocia takie syropy do wody robią, z własnych owoców, ja za tym nie przepadam.

Gość gość
ja w dziecinstwie pilam wode z sokiem tzw. gruzliczanke, soki w woreczkach a pozniej zapijalam sie gazowana Kaskada :) teraz rzadko kupuje soki, bo malo jest takich typowych bez cukrow, slodzikow, syropow fruktozowo-gluzkozowych itp. a i tak sa cholernie drogie. pije wode niegazowana.

Gość gość
Niedawne odkrycie to rewelacyjne don simon z biedronki z miazszem z pomaranczy, wyciskany a nie z koncentratu pyyyyszny:-)