Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maniulkaa

walentynki

Polecane posty

nie długo walentynki co dla męża / chłopaka? szczególnie ze nie ma zbyt dużo kasy? może macie pomysły co samemu można zrobić ?

Gość sraczkamaczka
Perfum jakiś, bransoletka, łańcuszek, czapka nike, rękawiczki, fajne gacie w serduszka

Gość julka__6__
SAMEMU MOŻESZ ZROBIĆ LODA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Gość koko :)
sama nigdy nie robilam nie mam talentu.. i w tym roku tez nie mam pomyslu moze kazda z nas powie co kupila chlopakowi tzn jaie prezenty przez caly czas bycia razem a bedzie latwiej cos wybrac??

ja kupowałam bokserki . koszulki , due plusowe serce , robila kolacje i naprawde juz nie mam pomysłu, mysłalam o jakims fajnym foto kubku ale sama nie wiem. aha 5 lat razem

Gość uiyu8hgh
polecam torebke z najnowszej kolekcji nike ...jest bardzo pojemna i praktyczna .twoj mąż i chlopak beda zadowoleni;)

Gość a nie lepiej po prostu
wybrać się razem do kina i potem na jakąś fajna kolację, spędzić trochę czasu razem, niż kupować jakieś bzdety-to dobre dla licealistów:)

Gość ewekdfsdf
ojejku a musicie az tak?

ja lancuszek bransoletke perfumy poduszke bokserki (chyba ze 100 razy xD) koszulki kilka razy , ramke do zdjec, piwo xD slodycze..ocieplacz na jajka :D jak mi sie jeszcze cos przypomni napisze... a teraz nie mam pomyslu ani troche ... moj w zasadzie nie jest romantykiem ale to taki dzien nie kupie mu przeciez kolejnych bokserek xD piszcie piszcie

a moe zrobic sobie jakies sexi zdjecie ? w bieliznie lub owinieta przescieradlem w łoku , wydrukowac i w antyrame ? co wy na to ??

dobry pomysl... ale u mnie to nie przejdzie bo mieszka w akademiku i nie chce zeby jego kumple mnie ogladali xD

chyba ze tak ... nudza mnie te zwwykle prezenty a nie wiem co sama moge zrobic ? nie ma tu nkogo kto cos robił swojemu partnerowi