Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alusaaa

problem z dziewczyna ktora mi sie podoba

Polecane posty

Gość alusaaa

Witam. od pewnego czasu podoba mi sie pewna dziewczyna. Jest ode mnie o 3 lata ,lodsza. Od pewnego czasu zauwazylem, ze jak mnie widzi to sie usmiecha/ smieje. wlasnie nie wiem co to oznacza, czy ona sie ze mnie smieje czy co... dodam ze ostatnio na imprezie poprosila mnie do tanca, prawie caly czas starala sie byc niedaleko mnie, spotykalismy sie wzrokiem... czy się jej podobam czy raczej ma po prostu ze mnie pompe tak sie smiejac?

Gość alusaaa
czyli że co?? podobam się jej

Gość mrauu__
Oczywiście, że jej się podobasz. Po prostu nie wierzysz w siebie. Jeśli pojutrze wygrasz w totolotka to pewnie też nie uwierzysz, że wygrałeś, tylko pomyślisz, że totalizator sobie z Ciebie jaja robi ;-)

Daje ci znaki, że jest zainteresowana, więc nie czekaj tylko startuj do niej.

Gość alusaaa
no bo wlasnie chodzi o to że ona jet sliczna i moglaby miec kazdego wlasciwie. a ja nie jestem najpiekniejszy

Może mieć każdego, ale to chyba ty jej wpadłeś w oko. Znam kilka par, w których dziewczyna jest ładna, a chłopak trochę mniej. Więc działaj póki możesz. Poza tym gdybyś jej się nie podobał to nie poprosiła by cię do tańca.

Gość awertyyy
a też może tak być, że się z niego naśmiewa. Mogla sie zorientowac ze mu sie podoba, a nie chce z toba byc i chce zebys sie odwalil... chociaz z drugiej strony nie chcialaby z toba zatanczyc... zawile to troche. może napisz do niej i pogadaj z nia na gg np

Gość alusaaa
właśnie problem w tym, że nie mam jej nr tel ani gg:/ a poza tym widujemy sie bardzo rzadko;/ Ona mieszka dwie miejscowosci ode mnie, gram tam w pilke i kiedy jest sezon to jestem tam co tydzien, ale teraz nawet tam nie jezdze... znaczy tylko ostatnio na imprezie bylem tam, bo dowiedzialem sie ze ona tam bedzie...