Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwa i pół

wystrój sali

Polecane posty

Gość dwa i pół

co myslicie o tej sali i jak by ją można udekorowac :)

Gość to chyba to
ktorej sali? bo nie ma zadnej fotki

Gość dwa i pół
tak, na ślub, sala ma bardzo specyficzny klimat i nie jestem do końca przekonana

Gość dwa i pół
napiszcie co myslicie, wszyscy sa zachwyceni w rodzinie ale chce poznac opinie innych osób

Gość dwa i pół
up

Trochę tu mało zdjęć aby powiedzieć coś o sali ale chyba sala kręgielna jest oddzielona od sali na którym miało by być wesele?

Gość dwa i pół
do sali jest nawet osobne wejście i kregielnia na dole a sala do góry, włąsciciele daja cały tor dla dzieci na cała uroczystosc

Gość dwa i pół
up

jak to jak? na stołach postaw bile a do okien przyczep kręgle :D

Gość lokatka
hm... sala faktycznie dość surowa, w stylu "stodoły" ale mnie sie taki akurat klimat podoba :) nie przesadzałabym tu z dekoracjami i kolorami, bo ta surowość jest sama dla siebie ozdobą - postawiłabym chyba na kolor żółty lub jasny zielony, ale tylko na jakieś ozdoby stołów. ciemne kolory odpadają bo sala jest dość ponura. A, i na pewno zrezygnowałabym z balonów... ale tak jak napisałam na początku, mnie sie podoba ten surowy styl, dziwie sie że wybrałaś taką właśnie salę, w takim a nie innym stylu, skoro chcesz ją teraz "upiększać" pozdrawiam

Gość Lilkaaaaaa
Byłam na weselu na sali w podobnym stylu - i postaw na minimalizm - ładne obrusy i kwiaty w wazonach, świeczniki - tyle. Żadnych balonów i płacht materiału... Będzie bardzo elegancko:)

Gość dwa i pół
tak, bolny napewno odpadają, jest to dla mnie szczyt kiczu poprostu, zastanawiam się właśnie głównie nad kolorem przewodnim (tzn. zaproszenia, karteczki i takie tam pierdoły ale żeby ten kolor był również w dekoracji czyli kwiaty i srewetki) myślałam nad jakimiś kwiatami (ale jakie i w jakim kolorze) a w środku świece koloru brudnego kremu a świeca w jakimś szkle a wszelki wypadek :)

Gość dwa i pół
lokatka dzięki ale ten kolor wogóle do mnie nie przemawia :)

Gość lokatka
spoko, chciałaś tylko propozycji, wiec coś podrzuciłam ;) juz sama musisz zdecydować jakie kolory ci sie podobają, a potem z nich wybrać te które pasują do klimatu sali :)

Gość dwa i pół
chyba się zdecydowałam na kolor przewodni, ładny krem z bladym różem albo albo zamiast różu morski niebieski, będzie pasowac do sali?