Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martuniabdg

"Matki - kobiety" - doradzicie?

Polecane posty

Hej kobietki mam pomysl i chcialam sie Was poradzic. Chce rozkrecic "biznes" ale tak naprawde nie chodzi tu o kase. Chcialabym otworzyc cos dla kobiet, zeby im "pomoc", a mianowicie chodzi o "misz masz kobiecy" czyli cos a'la salon urody + miejsce dla dzieci + poznawanie innych ludzi. Duzo kobiet chcialoby cos ze soba zrobic, zmienic fryzure, isc na solarium, zadbac o cialo...a przede wszystkim poprostu porozmawiac - bo maz ciagle w pracy, badz jestesmy samotnie wychowujacymi matkami. Nie mamy czasu zeby gdzies wyskoczyc. A w takie miejsce moglybysmy wybrac sie z dzieckiem. My siedzimy na fotelu fryzjerskim, a dziecko obok w sali bawi sie z innymi dziecmi...jeszcze tego wszystkiego do konca nie przemyslalam bo nie wiem czy ma to przyszlosc. Co o tym myslicie? Moze sie udac? Myslicie, ze kobiety beda zainteresowane? Pozdrawiam i czekam na odzew z Waszej strony. Buziaki.

Gość sdadasd
fajnie, ale musisz miec sporo kasy na to. musisz miec lokal na tyle duzy by zmiescic tam ssalon fryzjerski czy kosmetyczke, pokoj dla dzieci z zabawkami no i jakas kawiarenka. do tego wyposazenie wszytskich 3 miejsc w tym lokalu, dodatkowy personej i fryzjerka i kosmetyczka naprawde dobre by panie tam wracały. musiałaby byc moze z 1 opiekunka do dzieci, zabawki, kawiarenka z jedzeniem tez dla maluchow no i przyystepne ceny bo jak bedzie drogo to mamy beda wolały isc na plac zabaw.

Gość koszoolka
Ja dodam jeszcze, że ważna jest dobra lokalizacja- co też oczywiście podnosi koszty lokalu. Na pewno otwarcie czegoś takiego to mnóstwo pieniędzy.

Gość sedrftgyhjkldrfgh
fajny pomysl mnie sie wydaje ze cos takiego wyjdzie tylko zaleznie od tego kto tam bedzie i nie musisz na poczatek sporo wydawac - zacznij od jakiejs grupy na necie zbierz najierw te osoby co sie tam beda spotykac na plotki http://www.youtube.com/watch?v=KS4dW_VdViw

cytujac "nie chodzi o kase" mam na mysli, ze nie robie tego TYLKO dla kasy - wiadomo, ze trzeba to utrzymac i jeszcze jakos zyc. Ale fajnie byloby moc zrobic cos dla kogos nie majac przed oczami tylko wizji wielkich pieniedzy. Wiem, ze wklad zapewne bedzie duzy bo nie warto robic cos na odpi...ol, tylko jak juz robic to pozadnie. Chcialam tylko zobaczyc co o tym myslicie - czy jest szansa :) dzieki za odzew :D