przerwa miedzy palcamiComeback 0 Napisano Styczeń 17, 2011 czy ktos mnie zauwazyl?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cvggbdfrfrv Napisano Styczeń 17, 2011 hahahaha tja jasne, kopi przerwy było już dziesiątki zaloguj się na stare konto to ci uwierzymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przerwa miedzy palcamiComeback 0 Napisano Styczeń 17, 2011 ale mialam amnezje i nie pamietam hasla :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beznadziejna Persona 0 Napisano Styczeń 17, 2011 przerwa miedzy palcamiComeback proponuje odejsc ci stad w trybie natychmiastowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cvggbdfrfrv Napisano Styczeń 17, 2011 przykro mi, ale w takim razie nikt ci nie uwierzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dowod niezaprzeczalny Napisano Styczeń 17, 2011 ha! i kolejny dowód na to, że bezandziejna persona to prawdziwa przerwa ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beznadziejna Persona 0 Napisano Styczeń 17, 2011 dowod niezaprzeczalny ha! i kolejny dowód na to, że bezandziejna persona to prawdziwa przerwa ! --- gdzie ty widzisz ten dowód? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dowod niezaprzeczalny Napisano Styczeń 17, 2011 dlaczego tak cię poruszyło to, że ktoś uważa się za przerwę ? :D kiedyś też ktoś założył taki topic że ty to przerwa, i padło w wiele wyzwisk w jegos tronę a także uwaga zeby odpiertolił się i zajął się sobą - prawda boli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dowod niezaprzeczalny Napisano Styczeń 17, 2011 ** uważa cię za przerwę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beznadziejna Persona 0 Napisano Styczeń 17, 2011 nie rozumiem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przerwa i love youuuuu Napisano Styczeń 17, 2011 ale co się podziało z prawdziwą przerwą ???? wie ktoś ??? zmieniła nik czy jak ??? tęsknię jak chooj za nią bez przerwy to już nie to samo kafe :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sluzebnicaaaa Napisano Styczeń 17, 2011 tez chcialabym wiedziec..nie bylo mnie jakis czas wracam a przerwy nie ma!!! wroc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cfvfvvgbhbnh Napisano Styczeń 17, 2011 PRZERWO WRÓĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beznadziejna Persona 0 Napisano Styczeń 17, 2011 :O dyrektore + Beznadziejna Persona = kafeteria rządzi, nasza kafeteria Was rozpierdooli!!!:P 12:11 MoniaMonte "beznadziejna to osoba która pragnie się wznieść na piedestały za pomocą dyrektore, który jest tutaj powszechnie znany. Stąd też jej stopka liziodupska" :D:D:O 15:20 MoniaMonte "beznadziejna a ja sobie nie życzę abyś się na mnie dorabiała i na moim dorobku kafeteryjnym, więc wymaż mój nick ze swej stopki śmierdzącej" :D:D:D:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach