Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukiwacz 20 cm

IDEALNE SUKI - GDZIE TAKA ZNAJDE

Polecane posty

Jezu... Idealny facet to taki który coś w życiu osiągnie, a nie taki co ukończył gimnazjum i zatrzymał się na etapie rewolucji.

Gość fan_zdesperowanej
zdesperowana, dam ci wszystko! tylko wpadnij w ramiona me :) pieeeeeeeeekna!

Gość nie jestem idealna
tutaj nie przesiaduje nikt idealny chyba ze to jego praca takie tematy potwierdzają tylko to ze lepiej siedzieć tu i nie pokazywać komuś swojej gęby tez uwazam ze faceci powinni oglądać tylko piękne idealne kobiety te inne powinny sie ukrywać

Hmmm... Nie ma kobiet idealnych, a raczej dla każdego inaczej taki ideał wygląda. I niech dopisze sobie jeszcze w cv, że regularnie udziela się na tymże forum. Przyjmą go do każdej pracy ..

Gość nie jestem idealna
są tacy prawie idealni a jak cos nawet im brakuje do tej idealnosci pełnej to mając kase mozna to dopracować natomiast są osoby ktore nie maja żadnych szans odpadają juz na starcie moga sie cieszyc jedynie swoim towarzystwem i buszowaniem w necie bo jesli nawet sami na to nie wpadną ze są wybrakowani to szybko znajda sie tacy którzy im to uświadomią bardzo wyraźnie i z wielką satysfakcją

Nie jestem idealna :D:D:D:D Chyba duzo myslisz nad tą kwestią :D No bo widzisz, ja nawet nie jestem w jednym prcencie, bo! promilu! idealna a jednak bardzo rzadko, niestety rozkoszuję się wyłacznie swoim towarzystwem. Dla dojrzałych ludzi to, jak wyglądasz ma naprawdę niewielkie znaczenie. Mozesz być przebrzydka i mieć wspaniałych znajomych, przystojnego faceta, karierę. Ludzie (normalni) lubią inteligentnych, zabawnych, miłych etc. Kryterium wygladu dotyczy jedynie powierzchownych ludzi :)

Gość nie jestem idealna
tak zgodzę sie ze można mieć karierę jak osoba dobrze wykształcona i przede wszystkim z dobrymi znajomościami jak sie ma wtedy kasę to i o znajomości nie trudno to normalne nawet facet przystojny się może trafić tylko to ze zdradzał będzie na boku i szukał na romans jakiejś idealnej suki to juz oddzielny rozdział i całkiem zrozumiałe

No proszę Cię :) trochę mi ciebie szkoda. Nigdy nikomu tak nie powiedziałam ale...chyba ktoś cię skrzywdził. Masz jakieś dziwne, postrzeganie swiata...Nie wszyscy są źli :) Wierz mi :) Najlepszym lekarstwem na zło tego swiata jest cynizm :)