Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenek 28 alfa

smiesza mnie narzekania na tym forum sex jest najwazniejszy przeciez

Polecane posty

Gość zenek 28 alfa

a co mnie obchodzi czy jakas lalunia ma chlopaka w Irlandii a ona sama co miesiac obciaga nowemu poznanemu na dyskotece? wazne zeby zamoczyc, wazne zeby laska klekla przed toba i wziela do slodkich ust z rozowa szminka twoje 14 cm i ssala az nie spuszic sie jej na twarz a ona smiejac sie powie, ze sperma dobra jest na cere wtedy czujesz ze zyjesz a to ze ona to samo robila 20 inym? a co mnie to, wali m,nie to ja tez nie bede z nia bral slubu, wyrucham, spuszcze sie, moze skocze na drinka lub kino dwa razy, potem wydupcze znowu pare razy i kolej na inna sztunie, bo monogamia jest dla ciot-nieudascznikow 3 dni temu 20 letjia Madzia z okolic Katowic ssala moje jajka przez 15 minut, i tak sie smiala, i taka podniecona byla a wy tu frustraci na forum produkujecie sie, podczas gdy zycie wam ucieka

Gość umbraumbra
zjadłbym placki ziemniaczane dawno nie jadłem

Gość umbraumbra
to powazny problem frustruje się przez to placki ziemniaczane to wspomnienie mego dzieciństwa a teraz ich nie jadam chyba założe o tym temat

Gość biali chłopcy to są piękni
a tobie będą pękać pęcherzyki z płynem na kutasie po zakażeniu opryszczką narządów płciowych.

Gość ahahahaha
mnie rozyebal pseudonim :D zenek 28 alfa :D :D:D

Gość umbraumbra
śledzi też nie jadam :( ale to przez mojego sąsiada :( zazwyczaj jest bardzo spokojnym człowiekiem ale rok temu miał epizod depresji maniakalnej i niestety właśnie w maniakanym stanie wpadł do mego mieszkania i próbował mnie zgwałcić oralnie przy obiedzie akurat jadłem śledzie... nie mam pretensji do sąsiada, w końcu jest chory ale na śledzie patrzeć nie mogę :(

Ja wogole przeczytałam "Żaneta" wiec mi cos nie pasowała ale no ok ...kazdy ma prawo do własnych doswiadczen :P

Gość umbraumbra
such is life dziękuję, to miłe :) ale przez monitor ciężko gryźć :)

Gość zenek 28 alfa
codziennie robię skłony pełne przez 10 minut po obiedzie :)

such is life -> teraz przez internet się wszystko robi, więc mailem, mailem :) Co do autora to jest to klasyczny przykład męskiej kurwy :p 🖐️

to może zacznij ćwiczyć jogę, wtedy sam będziesz sobie ssał, będziesz samowystarczalny i będziesz mógł się śmiać do woli jak będziesz się na siebie spuszczał :classic_cool:

Gość umbraumbra
doskonały pomysł H2SO4 Poza tym jaka to oszczędność iść na drinka albo do kina z samym sobą zamiast z jakąś kurwą.

Gość życie swój czas marnuje
wtedy jak spędzam go z kimś nieodpowiednim kto mnie nudzi drażni wywołuje niemiłe uczucia we mnie czasem jest to nieuniknione ale tak poza tym to ja wybieram co chce robić a seks nie dla wszystkich jest az tak wazny chyba dla facetów bardziej

Gość życie swój czas marnuje
nie umiera sie z braku seksu tylko raczej od seksu np. zarażając się jakiś syfem