Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seba92222222

mojej dziewczynie przeszkadza to ze

Polecane posty

Gość seba92222222

że nie bedzie dla mnie pierwszą partnerką seksualną, ona jest dziewicą ma 18 lat a ja też mam 18.. i bardzo jej to przeszkadza i powiedziala że nie odda swojej czystość komuś kto jej już nie ma.. zalezy mi na niej bardzo nie chce jej stracic... czy slusznie sie czepia?

Gość seba92222222
tak naprawde to mam 26 lat i jestem prawiczkiem :(

Gość to nie ty
słusznie czy nie,przeszkadza jej to. Nie chce zapeszać ale raczej nic z tego nie będzie.

Gość seba92222222
nie podszywac sie!

Gość taka normalna dziewczyna
ona pewnie sobie myśli, że skoro nie czekałeś na kogoś wyjątkowego to jesteś jak typowy facet zaliczasz i szukasz następnej i że chodzisz do łóżka z kim popadnie... może spróbuj jej to jakoś wytłumaczyć że tak nie jest i że choć bardzo zależy Ci na niej to już nie cofniesz tego co zrobiłeś kiedyś... a ile miałeś już partnerek seksualnych? jedną czy może kilka?

Gość jhbkljl
wszystko zależy od osoby. Jednym sprawiałoby to problem innym nie. Jeżeli chodzi o mnie to wolałabym postąpić tak jak twoja dziewczyna

Gość seba9222222222
2 miałem..

Gość seba92222222
jestem nosicielem wirusa HPV

Zwyczajnie zazdrosna jest, może porozmawiaj z nią i uświadom jej, że przeszłośc nie ma znaczenia, że kochasz tylko ją. I nie daj jej powodów do zazdrości, tak aby mogła czuć się bezpiecznie. Niestety my kobiety tak mamy, a wynika to w dużej mierze z kompleksów, bo mało kto nie ma przeszłosci seksualnej, chyba, że jest się naprawdę bardzo młodym.

Gość seba92222222
chce ją tylko zerznąć, ale musze udawać takiego, któemu na niej zalezy pomożecie?