Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora pacjentka na mózg

Co on mi zrobił? Miał mnie za kochankę, a ja myślałam,ze jestesmy razem

Polecane posty

Dziewczyny, to naprawdę było jakbyśmy byli parą, znamy sie długo,a od 4 miesiecy zaczęlismy sie regularnie spotykac, seksu nie było od razu. Spacerki, rozmowy, buziaki. Mowił,ze chce mnie przy sobie, pisał,ze teskni, dzwonił. Zachowywalimsy sie jak para, byłam pewna,ze tak jest. Doszedł seks od niedawna. Dziś napisał smsa jak mi dzien mija, napisałam co robiłam,ze zdałam egzaminy na uczelni a on: jestem dumny ze swojej kochanki...myślałam,ze to zart, a on pisze ze ma dziś spotkanie ze swoją byłą i moze do siebie wrócą!!!

Gość kopnij w zadek patafiana
co za bezczel!!

Gość no i po co ci studia
jak ty żula od normalnego faceta nie odróżniasz:P:D

upokorzenie:-( nie dam rady!! Najgorsze swinstwo. Becze ciagle. jak mógł mi to zrobic. o 18 sie spotykają

nienawidzę go!! Niech sobie ułozy zycie jak najlepiej, o mnie niech zapomni, Muszę odebrać od niego moj sweter bo zostawiłam:-( Nie chce z nim miec nic wspolnego

Zabić to za mało. Typowy 'samiec'. Na Twoim miejscu zepsułabym mu opinię. Taka wredota ze mnie :P

Nie wiem co mam robic, jestem w szoku. Napisałam miłego wieczora i tyle a on już nic, jaka ja głupia jestem, ze myslałam,ze jest mój. To niemozliwe

wieczoru*

Gość kazdyznaswie
spotykaj sie z nim, nawet jezeli wroci do bylej. po krotkim czasie idz do niej i oznajmij jej cudowna wiadomosc, ze jej facet ma kochanke ;p

jak sie z nim spotkam to ataku zostane. gdyby mi to powiedział na live to uderzyłabym go w twarz bez wahania. Nie wytrzymam. Wybrał ją nie mnie

Gość Zwykła_ona_
Prosta sprawa - idzie się do jego baby i mówi się że się jest w ciąży. Że o niczym nie wiedziałaś, udawał wolnego itd. A co oni sobie tam później zrobią to już nie Twój problem. Po takiej akcji będziesz mieć z nim spokój.

to zbyt odwazne,zreszta nie znam jej, jak mam ją spotkac? wole jemu cos napisac. Pocisnac...

Gość Zwykła_ona_
Rzeczywiście żonaty facet strasznie przejmie się tym całym Twoim "ciśnięciem", albo masz jakaś wartość albo nadajesz się na kochankę. On już ocenił, że na kochankę się nadajesz, a Ty sobie teraz na niego trochę pokrzyczysz, pobrzęczysz i kupisz jego kłamstewka ....

Gość nie dzialaj pochopnie
glupie intrygi, jakies bzdurne pomysly z ciazami ...daruj sobie. Jedyne co mozesz w tej sytuacji zrobic i co go zaboli to odciac sie calkowicie od niego, nie pokazywac, ze boli, nie plakac, totalnie olac, odebrac sweterek i zniknac z jego zycia. Po czasie sobie o Tobie przypomni na bank!!!! ale wtedy pokaz klase i to, ze masz go gleboko w powazaniu! :)

Gość uydtyi
Nic nie pisz do niego.Nie ponizaj sie!

zaraz mają spotkanie, nie wytrzymam, tak mi dobrze było z nim. Cudownie, ale było zbyt pieknie. Pewnie ciagle miał z nią kontakt. A ja naiwna...Nie daruje tego sobie

Gość widocznie seks byl nieudany
i teskni do starego

Niestety... zachował się jak dupek ale Ty już się do niego nie odzywaj i niech spada. Musisz się z tym pogodzić. Przez przypadek jak wróci ze spotkania i okaże się ze nie wracają do siebie i postanowi znów pisać do Ciebie to go olej i się nie odzywaj. musisz o nim zapomnieć. A im możesz tylko w głębi życzyć powodzenia... Musisz zapomnieć, ze on istnieje...

Gość hah! czy wy nie widzicie
że od jakiegoś czasu ktoś bez przerwy wypisuje takie bzdurne wątki?? biedna kobietka, prowokuje i żyje w jakimś dziwnym świecie złudzeń:) albo na siłę chce pokazać, że od kochanek się tylko odchodzi mając je za nic:) może i nie są świętoszkami-ale to chyba panicz jest osobą zdradzającą, czyż nie??:):) zaczyna mnie nudzić to forum, bo coraz częściej piszą tu zdesperowane osoby. a szkoda:(