Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kluskę zjadłam i bigos

Dziś miałam pierwsze poważne zbliżenie z facetem i powiedział że mam....

Polecane posty

Gość assgagsg
Ciężko będzie, bo ja nei lubię o tym mówić. Ta blizn ato po operacji. Kiedy byłam mała to bardzo cięzko chorowałam. Ten temat jest dla mnie trudny, ale chyba nei powinnam tego ukrywać:/

Ryba skoro już będziesz szła z kimś do łózka to ta osoba jest Ci bliska i powinna zrozumiec, możesz jej napomknąc o tym tak jak mi i jeśli powiesz, że nie lubisz o tym dyskutować powinna to uszanować.

Kobietki - mam podobny problem , także mam małe piersi... Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad tabletkami BUST-UP , które uczynią mój biust jędrniejszy i bardziej pełny. Ostatnio dużo słyszę na ich temat - sporo moich koleżanek zaczęło je przyjmować i słyszę same pozytywne komentarze, a co Wy o tym myślicie? Czy któraś z Was używa?

Gość Hehehe...
Ja noszę 70C, powinnam 65E, ale jeszcze takiego stanika nie wypróbowałam. Jest to dla obwodu 75 tak jak ktoś już pisał wielkość miseczki B, ale jako, że jestem szczupła inaczej się to prezentuje niż na osobie mającej rzeczywiście to 75 pod biustem i właściwie jestem zadowolona ze swojej wielkości. Nie są to duże piersi, a i tak się podobam chłopakom mimo, że nie używam gąbek. Każdy od razu widzi jakie mam i nie spotkałam się z żadnym złym komentarzem. Akurat dobry stanik potrafi dodać piersiom uroku nawet bez powiększania ich wypełnieniem. Zamówcie sobie stanik z właściwym obwodem i większą miseczką to od razu zobaczycie różnicę. Jak kupowałam dawniej te 75B z racji słabego wyboru w sklepie to też nie byłam zadowolona z piersi. Teraz noszę 70C i piersi wyglądają o wiele lepiej w nim. Zobaczę jeszcze co będzie w 65E. Może będzie jeszcze lepiej. Tobie też radzę sobie kupić mniejszy obwód i miseczkę B. Tylko nie w zwykłym sklepie, bo w zwykłym najczęściej obwody mają 75 i 80, a mniej ciężko dostać. Zobaczysz, że będzie lepiej z mniejszym obwodem i nie będziesz musiała tak wypychać.

Gość miszcz55
Jest bardzo słuszne, sprawiedliwe i godne najwyższej pochwały, że facet cię zjechał. On nie jest żadnym kretynem, jest normalny. Wygląd jest w miłości istotny, a piersi są istotnym elementem wyglądu. Niektórzy mężczyźni wolą małe, inni duże. On akurat wolał duże a ty go OSZUKIWAŁAŚ, nosząc SZTUCZNE CYCE. Jeśli jesteś OBŁUDNA i ZAKŁAMANA, nie płacz potem, że nikt cię nie chce. Istnieje mnóstwo facetów, którzy uwielbiają małe piersi. Ale oni nie zwrócą nigdy na ciebie uwagi, bo przecież ukrywasz fakt, że masz małe. Poznasz więc jedynie tych, którzy lubią większe. Postępujesz celowo i z premedytacją tak, aby zwracali na ciebie uwagę tylko ci faceci, którym podobają się inne kobiety niż ty. Napiszę to jeszcze raz. Postępujesz celowo i z premedytacją tak, aby zwracali na ciebie uwagę tylko ci faceci, którym podobają się inne kobiety, niż ty. Zasługujesz na to, aby cię rzucano po paru tygodniach. Gdybyś kiedyś, przypadkiem zechciała tę sytuację zmienić i poznać prawdziwą miłość, przestań oszukiwać mężczyzn których poznajesz. Uczciwość to warunek konieczny i niezbywalny. SZTUCZNE CYCE są z uczciwością sprzeczne i kobiety stosujące je powinny iść do piekła, tak im dopomóż Bóg i wszyscy święci, dziękuję za uwagę.

Gość Przynajmniej wiesz, że
jedyne co widzi w kobietach to piersi. Nie masz co go żałować.

Gość ghukhuk
nawet kobiety z duzymi cyckami maja nieraz nieladne piersi...

ja saa mam 70c i jaktu niktórzy mówią 65e ( fajnie brzmi :classic_cool:) i mi się wydawało, że mam małe:) zwłaszcza ze miałam "cycatą" znajomą, która wszędzie się chwaliła swoim duużym 80d/e a ja mogłam jej moim słabym C podskoczyć :D dziś cieszę się z tego co mam :) jak kiedyś urodzę dziecko nie będę miała mega olbrzymów:)

Gość hgbhjbjhbh
przeciez to palant! Ty sie jeszcze zastanawiasz, czy z nim jestes? daj spokoj, szanuj sie, dziewczyno! tak poza tym kazdego krecxi coinnego a on jak ma takie teksty to nie powinien sie z nikim spotykac, cham. co on jakis apollo jest? dziwie sie, ze nie dalas mu w twarz albo chociaz ostentacyjnie sie nie ubralas i wyszslas

Gość Weeellllaaa
Dirty Dancer -ja stosuje Bust Up i jestem bardzo zadowolona i nie chodzi o to że z B zrobiło mi się ale zmieniły mi się kształty -biust jest okrągły i pełny. Pomijając jednak tabletki, to dobrze działają masaże -może wykonywać chłopak ^^. Do jedzącej kluseczki, Twoj chłopak nie jest Ciebie warty, nawet tego by Ci takie masaże robic! nikt nie powinien mówić tak przykrych rzeczy...

Gość powinnaś być w śpiączce
a ja bym ciekawości zajrzała mu do bokserek podniosła wzrok i stwierdziła no nic przynajmniej masz dobry charakter lub ładne oczy dobre:P

hejcia o piersi sie niemartw:) jestes super kobieta a tak apropo wzrostu to ja mam jakies goraaaa 160 ;/ wczesniej 157 takze niewiem ale ciut uroslam....moje piersi...coz jak na taka malutka o sobie o wadze 44-45 kg to mam az zaduze sa poprostu wielkie....i ja myske ze to przesada nobo jestem taka malutka tak malo waze hude nozki plaski brzuch a biust jak u pameli;/;/ ale moj chlopak to uboostwia...poztym kochana :);P kazdy facet gustuje w czyms innym, jedni w pupach duzych lub malych i to samo tyczy sie piersi,...porozmawiaj z nim na ten temat a jak mu niepasi to niech sie goni;)

ps: sorki za bledy;) i tak apropos jeszcze to kazda z nas ma jakies wyimaginowane kompleksy..ja we wrzesniu koncze 18 moj facet 23 mial 2 dni temu i jak slyszy czasami jak na siebie narzekam ze a to za grube, a to zaduze a to ze brzydka jestem ;P glowa do gory '' bo jestesmy kobity''

Co za śmieszna laski tu wchodzą i opisują wielkość swojego biustu podając rozmiar stanika. Jakby o to w temacie chodziło. Może macie niektóre ładny cyc, ale inteligencji za grosz.

Gość tntnnfnfyymy
nie wiem czy ktos to juz pisal ale niestety jest w tym troche Twojej winy. Skoro nosisz pushupy i jak to sama powiedzialas 'maskujesz' rzeczywisty wyglad swojego biustu to facet mogl poczuc sie rozczarowany. Moze czas zaczac siebie akceptowac i zaczac nosic normalny stanik? wtedy jesli jakis facet sie toba zainteresuje, bedziesz wiedziala ze jest milosnikiem malych piersi. ( a przeciez sa tacy... po co szukasz takiego ktory woli wieksze piersi i mysli zeTy takie masz?)