Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilkaaaaaaaaaaaaaaa123

to normalne????

Polecane posty

że męczy mnie przebywanie ze swoim facetem? często się kłócimy ,on się ze mną czesto drażni specjalnie np przy mnie wspomina o kims o kim dobrze wie ,że nie chce rozmawiać ,albo mi wmawia ,że mam rozstępy , wcale ich nie mam i wiele innych rzeczy żeby mi zrobić na złośc..przyjechał do mnie tydizen temu ,a ja już marze żeby jak najszybciej pojechał... bo rządzi się też u mnie .. np jak spi w dzien to przegania z łóżka , mówi kiedy mam otworzyć okno ,kiedy zgasić światło ,co mamy oglądać w tv i zawsze ma być jak on chce.. już nie mam siły :(

poza tym jak do mnie przyjedzie są ciągłe imprezki, nerwy bo taka jedna się do niego przystawia ,a on mi czesto na złość mówi ,, chetnie bym sie z nia przespał w sumie" i takie tam..

Gość Jo-------anna
Nie, to nie jest normalne. Czy Ty nie pisałaś w temacie "patrzą na inne?"

Gość nosszka
jakby mi tak chlopak powiedzial, to bym odp TO SOBIE JA BIERZ i nie odezwalabym sie do niego do konca zycia! zero szacunku i pierwsza, lepsza okazja to zdradzil by Cie. Pomysl z kim jestes. Brrr zwykle wykorzystywanie, nienawidze takich kolesi.

nie to nie ja napisalam tamten temat

on mysle ,że by z nia sie nie przespał ,ale mowi mi takie teksty żeby mnie wkurzyć.. nawet obcy mi czasem mówią komplementy ,a on same przykre rzeczy czesto wyssane z palca jak z tymi rozstepami,których nie mam

albo wiele osób chwali moje włosy ,a on twierdzi ,że są zniszczone.. teraz mialam sucha skóre to swtierdzil,,to moze ja nie bede cie dotykal bo to chyba jakaś luszczyca"

Gość letonua
no i po co jesteś z takim baranem?

nie wiem .. chciałam z nim zerwać juz nie raz ,ale jakoś nie moglam a desperatką nie jestem mogłabym mieć innego spokojnie..

Gość letonua
:) to ja ci życzę powodzenia w tym związku, albo jeszcze lepiej bez niego :) taki apodyktyczny typ to nic dobrego, później będzie jeszcze gorzej :)