Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kilkaslowomnie

Nieznosze dzieci - czy to normalne?

Polecane posty

Gość Fretetete
Ludzie, przestancie wreszcie powtarzac mit o tym, ze nasze dzieci beda pracowaly na nasza emeryture! Kazdy sam sobie wypracowuje emeryture, placac skladki. Panstwo z tych skladek oplaca emeryture obecnego emeryta, wiec niejako zaciaga dlug u osoby pracujacej. Na starosc ten dlug jej zwroci - a co to za roznica, u kogo zaciagnie nowy? To, ze Iksinski nie ma dzieci, nie znaczy, ze ktos mu ufunduje emeryture za friko!

Gość mrrraaauuu
Z tymi drzwiami to prawda. Niech uczy dziecko otwierać w domu. Szkoda, że nie uczyła otwierania drzwi w spóźnionym pociągu albo w publicznym wc, gdy ktoś czekający już sika na podłogę. W ogóle wydaje mi się, że mamusie z wózkami lub małymi dziećmi uważają, że wszystko im wolno i później wychowują dzieci na egoistów. Powiem szczerze, że też nie lubię dzieci, ale TYLKO POLSKICH. Nie brzmi to zbyt patriotycznie, prawda? Ale mam powody. Moja kuzynka dużo podróżuje i z tego, co mi mówi, to zagraniczne dzieci są fajne, a polskie rozpieszczone.

Gość Kaitana
Trudno, nie każda z nas byłaby dobrą mamą. ok, spełniaj się w inny sposób, np. w robocie. (Żeby nie było, nie mam nic do Ciebie)

Gość Kaitana
Ja mimo, że mam dopiero 16 lat, to od zawsze wiedziałam i wiem, że moim powołaniem jest być szczęśliwą żoną i matką, a nie karierowiczką. Nie mam zamiaru robić kariery. Nie ciągnie mnie do tego.

autorko zaraz cie zjada jak mnie :D szczegolnie rozwodka ktora mysli ze jestem niejaka mysia :D

Każdy z nas był kiedyś dzieckiem, a gdyby nasze matki myślały tak jak wy , nie byłoby was na świecie ...

Gość haihaiha
"Każdy z nas był kiedyś dzieckiem, a gdyby nasze matki myślały tak jak wy , nie byłoby was na świecie ... " - typowy tekst nietolerancyjnych matek polek. Gdyby mnie nie było na świecie to bym o tym nie wiedziała, nie istniałabym i w ogóle by mnie to nie obchodziło ;p A tak w ogóle to co az tak cudownego jest w życiu by je dalej przekazywac? Same problemy, cierpienia, choroby, bezrobocie starosc, jesli ktos ma pecha to jeszcze samotnosc i depresje. Dla mnie wiekszosc kobiet obnoszacych sie ze swym instynktem macierzynskim od najmdlodyszych lat to skoczone egoistki. Najczesciej nie maja wcale pracy, wyksztalcenia, nie moga nic zapewnic dziecku, a jednak chca je miec zeby mial sie kto nimi zaopiekowac na starosc. Plus to co napisalam wczesniej o bezsennsie zycia i kompletny brak tolerancji wobec kobiet ktore dzieci nie pragną.

Gość uppopopppp
uppp

Gość adziukla86
a ja tu wspolczuje biednym mezczyznom, ktorzy pracuja do nocy zeby zapewnic w domu kobiecie i dzieciakowi dobrobyt, masakra jakas!! Kobity wezcie sie same za robote, a nie kazecie na siebie pracowac. Kobieta ktora nie moze znalezc pracy i nie wie co dalej zchodzi w ciaze i wszystko ok, ktos bedzie na nia pracowal i w ogole. Sama zauwazylam to szukajac pracy, pracodawca jako pierwsze pytanie zadawal: czy ma pani dzieci, a jak nie to czy mam zamiar miec w najblizszym czsie. Ja pamietam ze juz jako dziecko mowilam do mamy "Ja nigdy nie bede miec dzieci" nie bawilam sie jak inne dziewczynki lalkami w dzidziusia, wolalam samochodziki:) Jak poznalam obecnego narzeczonego przez chwile nachodzily mnie mysli zeby z nim miec dziecko, ale jak zobaczylam jak on sia bawi z dziecmi, przytula je, na wszystko pozwala w domu (corka brata), mnie wtedy nie ma dla niego to dostalam jeszcze wiekszy uraz do dzieci. Wrecz nie mam co z nimi robic, jakies dziecko pokazuje mi jakies klocki czy rysunek i niby ma to cos oznaczac, ja nic w tym nie moge rozpoznac i trudno mi z siebie robic debilki udajacej ze nie wiem jak swiat funkcjonuje, ze mikolaj istnieje i inne takie bzdury!! Ja wiem jedno, nienawidze dzieciakow, nie mam zamiaru nigdy ich miec, chodzic z tym wielkim obrzydliwym brzuchem, a wlasciwie tych brzuchow wielkich sie bardziej brzydze niz dzieciakiem, jak widze kobiete w ciazy z juz duuuzym brzucholem i jeszcze go pokazuje az mnie mdli, jak mozna sie chwalic czyms tak oblesnym?? zebyscie nie mowili ze jestem 15-letnia gowniara, jestem kobieta pracujaca, nie wyobrazajaca sobie zycia bez pracy i swobodnego zycia, lubiaca samochody do dnia dzisiejszego, mam 28 lat i w pelni jestem swiadoma tego co napisalam:) Pozdrawiam inne kobitki, ktore nie chca miec dzieci, to zaden wstyd i chanba, wrecz normalna rzecz, kazdy ma inne potrzeby, My akurat takie:)