Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierdziUuuU

jak tak mozna!???? !! Szok!!

Polecane posty

Gość ja pierdziUuuU
up

Gość ja pierdziUuuU
nikt sie nie wypowie?

kilkaslowomnie ja Ci moge powiedziec, ze ta laska jest spoko ubrana - na studniówce sie ludzie bawią - a Ty poprostu jestes zadrosna. :O? spoko ubrana to ona jest na sobotnie balety , ale nie na studniowke :P

Gość no ale co się dziwić
młodzież jest ogłupiona i wydaje im się, że im bardziej się rozbiorą, im więcej pkażą, im mocniej się pomalują, tym będą ladniejsze, lepsze, bardziej sexy, pociągające... I to pasuje niewymagającym chłoptasiom z wielkimi predyspozycjami do prostaka zawodowego.

Gość no taktak
spoko ubrana :D jesli tylko ta stodniowka w burdelu jest organizowana.

Kicka jest źle dobrana i tylko tyle zamiast sylwetki "s" wyszła litera B... zamiast maskowac swoje wady wyeksponowała je... i tylko tyle... kiecka dobra na studniówkę...

no ale co sie dziwic? jesli tym laskom to odpowiada i uwazaja ze sie nie szpecą to chyba ich sparwa co? cipy laska nie pokazała, cycków tez nie, czerwone majtki czy podwiązka to cos normalnego - laska jest na tyle zgrabna ze mogla sobie na cos takiego pozolić - zwróćcie uwage ze nie jest ani za gruba ani za chuda i ma ladnie opalone ciało:) zazdrosne jestescie bo jestescie wieniarami brzydkimi

Gość ja pierdziUuuU
zazdrosna nie bo sama mam taką figurę :D ja takze sie tak ubieram ale na impreze :d a nie na studniowke

mam wrazenie ze pisze do sciany. Ja niewiem czy Twoj ojciec jest pastorem czy co? ale studiówka jest impreza i wszyscy tam sa dorośli - wiec o ch...Ci chodzi. Cos Ci powiem, jak pojdziesz na studia - to badz ostrożna w wypowowiedziach bo wszybko zostaniesz wysmiana a jedynym ktory Cie przeleci bedzie zakompleksiony tradzikowy kujon:)

Gość trsgeaq
coz, kiedys to hcociaz byly bale studiowkowe a nie jakas zabawa dla polgłowkow...

Nie każda krytyka to zazdrośc... i wypraszam sobie "zazdrosne jestescie bo jestescie wieniarami brzydkimi" bo tak na prawde nie wiesz jak wyglądają ludzie tu piszący... Jedyną zazdrosną jest osoba jaka założyła ten topik...reszta oceniła jedynie...

Gość no ale co się dziwić
"zazdrosne jestescie bo jestescie wieniarami brzydkimi" - oto poziom dyskutantek :O

Gość malutkannnnnn
Może nie wygląda jak k***a, ale na studniówce nie wypada się tak pokazać. Studniówka z biegiem lat traci swój czar i staje się zwykłą dyskoteką... Nie, nie jestem starą, brzydką wieśniarą :D.

Gość niektóre z was to
a co się tak dziwicie? gimnazjum jeszcze nie było za Naszych czasów to nie wiemy teraz jak się Młodzież na studniówki ubiera :O