Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bagno

Umówiła byś się z facetem ,który nie posiada telefonu komórkowego?

Polecane posty

Gość gg3tg3g
no przeciez on za cholere nie umowiłby sie z brzydka gruba kobieta:o wiec co on pierdoli o prawdziwym uczuciu heh mysle ze brzydule tez maja duzo do zaoferowania ale wy nie zwracacie na nie uwagi;)

Gość agrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gg3tg3g ale brzydule z telefonem czy bez ?:D

Gość gg3tg3g
:o

Wiadomo że kobieta musi mnie pociągać.Brzydkie to idą na eksport do arabów i murzynów.Wkurza mnie tylko jak eksportuje się ładne laski.Po za tym ,mnie to mało która dziewczyna się nie podoba.90% kobiet w tym kraju jest w moim guście,oczywiście tych młodych.

Gość gg3tg3g
Wiadomo że kobieta musi mnie pociągać.Brzydkie to idą na eksport do arabów i murzynów.Wkurza mnie tylko jak eksportuje się ładne laski.Po za tym ,mnie to mało która dziewczyna się nie podoba.90% kobiet w tym kraju jest w moim guście,oczywiście tych młodych. a my lubimy zaradnych :o

Gość phinka
'Problemy psychiczne to także oferta dla niektórych kobiet. Są takie, które pociągają wyalienowani abnegaci' Tak to prawda. ale zwykle ta mroczna natura musi iść w parze chociażby z interesującym wyglądem czy czymkolwiek.. ale Bagno to zaden abnegat tylko frustrat niepociągający nawet dla amatorek złych chłopców

phinka-z wyglądem u mnie nie jest najgorzej.kobiety lubią wysokich i dobrze zbudowanych a do takich należę.Moja morda też znów nie odstrasza.Ale co z tego ,jak same materialistki żyją na tym świecie.Jak bym chciał żeby kobieta kochała moją kasę to poszedł bym na prostytutki,tam pzynajmniej nie trzeba ich zagadywac i podrywać

Gość gg3tg3g
"Ale co z tego ,jak same materialistki żyją na tym świecie." ech wspołczuje ci ale idz juz i nie zawracaj glowy bo zal czytac twoje wypociny socjopatycznego chlopaczka :)

A ja sobie nie współczuję.Większość facetów w moim wieku ma przewalone życie,charuje cały dzień,a jak wrócą z pracy to małe dziecko płaczące i żona zrzędząca i wiecznie nie zadowolona.Przewalone takie życie

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Bagno, możesz mi powiedzieć ile jeszcze tysięcy wpsisów potrzeba abyś zrozumiał, że tu nie chodzi o twój status społeczno-materialny? Co najmniej kilka dziewczyn napisało, że ma/miało lub by nie miało nic przeciwko facetowi bez samochodu, wykształcenia i wysko płarnej pracy (z tą komórką to już robisz przegięcie). Tu chodzi o twoje podejście do kobiet (szowinizm), wyalienowanie ze społeczeństwa, brak chęci zdobycia jakiejś kobiety. Problem jest w twojej psychice. Ty zaś się go doszukujesz w: 1 - w rzeczach materialnych 2 - w kobietach (wg. wszystkie to materialistki) Zrozum chłopie, wszyscy ci tu dobrze życzymy abyś przejrzał na oczy i zobaczył, że kobiety również potrafią być wspaniałe.

Bagno, Masz 26 lat tak? Ja jestem w podobnym wieku co ty i jakoś nie mam płaczących dzieci, nie haruję jak wół i jestem ogólnie z życia zadowolony więc czemu ty też tak spróbować nie możesz?

Światowa Organizacja Zdrowia-jakoś przez 26 lat nie zauważyłem żeby były wspaniałe,a wręcz przeciwnie.Kobiety są albo materialistkami albo rasistkami i odrzucają białych ludzi,bo moda jest na brudasów itp.I taka prawda,ewentualnie chcą ludzi przebojowych albo mega przystojnych.Szarych ludzi to żadna by nie chciała,a jak do tego jestem nieśmiały to w ogóle nie mam szans.Ale to i dobrze.Nic nie dzieje się bezprzyczyny.Kobieta pewnie szybko by się mi znudziła i tesknił bym za swoim kawalerskim i szczęśliwym życiem

Bagno, zastanów się nad tym co piszesz, bo to woła o pomstę do nieba. Oczekujesz: kobiety atrakcyjnej, akceptującej to, że wiedziesz szare spokojne życie bez telefonu (nie wiem jak dajesz bez niego radę, dla mnie kontakt z ludźmi to rzecz konieczna, telefon to ułatwia), bez samochodu (rzecz do nabycia, niekonieczna, sama nie mam) i przy tym wszystkim chcesz pewnie by była miła, ciepła, by nie krzyczała, nie zrzędziła itd. (dopisz co jeszcze) A przy tym czym się posługujesz? - stereotypami - wszystkie kobiety to materialistki, w dodatku zrzędzące (no ale tak prościej, widocznie myślenie i analizowanie poszczególnych osób jako indywiduum boli) - piszesz z perspektywy kogoś, kto się izoluje od ludzi, ale jest ekspertem od związków, a przede wszystkim kobiet - mało tego swoim jęczeniem doprowadzasz ludzi do rozpaczy, bo problemem nie jest brak gadżetów, a brak jakiejkolwiek zaradności, ambicji i chęci rozwoju.

Bagno, kwestie rasizmu już przerabialiśmy :). Zatem Arabów, murzynów i całą resztę jak ich nazywasz "brudasów" pomijam Co do ludzi przebojowych i mega-przystojnych. Ja nie należę do żadnej z tych grup. Jestem również dosyć nieśmiały... tzn. nie ma tragedii, ale duszą towarzystwa to ja żadko jestem. A mimo to mam pewne cechy, które pociągają kobiety (oczywiście nie wszystkie ale akurat mój typ kobiet się wpasowuje). Jakbyś kupił komórkę :D oraz zmienił nastawienie (już pal licho ten twój rasism i nacjonalizm - są takie co myślą podobnie jak ty) co do kobiet to jestem pewien, że jakąś byś znalazł. Ty jednak tego nie chcesz. Zatem chłopie idz z tego forum bo już wystarczająco się naczytałeś rad na temat swojego zachowania i wyjdz do ludzi, a zwłaszcza do kobiet.

Bagno cieszysz się z swojego stanu... a jednak temat zakładasz czyli coś cię męczy... do tego z takim nastawieniem że wszystkie kobiety są złe, zepsute itp. itd. to masz szanse zostać starym kawalerem .... bo jak rozróżnisz tą właściwą ?

Gość kochanica Francuza@@
Chyba bym spróbowała:) Lubię oryginalnych facetów

dobrze-Zakładam topiki,żeby pokazać innym że związek nie jest wcale taki fajny.I że powinni być szczęśliwi że go nie mają.

Byłeś w związku, że wiesz, iż nie jest fajny? A po drugie, gdyby nie był fajny, to ludzie nie szukaliby partnera/ki i nie układaliby sobie z nim życia. Czyżbyś się mylił, co do związków?

tak a to ty masz ich o tym przekonywać??? z tego co wiem to lepiej jak każdy sam się przekonuje co jest dla kogo dobre .... swoimi tematami nic nie zdziałasz a to miałeś związek tak??

Gdybyś w jakimś związku był to mógłbyś mieć zdanie na ten temat. A tak to jedynie jakieś własne przemyślenia tylko

Nie miałem,ale mogłem mieć.Świadomie nie wszedłem w związek i nie umawiałem się z kobietami,mimo że nie które mnie chciały.Po za tym teraz i tak już jestem za stary na związki,za długo żyłem sami teraz tylko związek bez zobowiązań mi pewnie został

Bagno to powiedz dlaczego się wypowiadasz w tej kwestii i chcesz nakłaniać innych?? No a z tą starością przesadziłeś... masz 26 lat z tego co czytam

Tak samo ja mogę powiedzieć o wejściu na Everest. Nie byłam ale mogłam. I odradzam wszystkim bo coś tam.

Ja sobie to odradzam,zresztą kobiety działają mi na nerwy

Skoro działają na nerwy, to dlaczego pytasz się, czy któraś umówiłaby się z Tobą? Albo konsekwentnie mów i rób na -Nie- , albo odwiedź psychiatrę, bo to już zaczyna trącać socjopatią, czy innym rozdwojeniem jaźni.

:D nawet taki dewiant, jak ja znajduje wariatki, które go czyli mnie chcą. A przecież jestem dewiantem :D Ale jak tu wyżej słusznie powiedziano, oprócz problemów z psychiką, trzeba jeszcze mieć chociaż chęć poznania jakiejś kobiety.

alexis89-Ja lubię wiedzieć,na ile jestem wartościowy w oczach kobiet. dobrze -Kobiety działają mi na nerwy bo mają inne charaktery i mnie nie rozumieją.Wkurzają mnie wszytskie koboety których spotykam.Od mojej matki,babci,siostry,sąsiadek itp

Dziwne podejście. Jak mnie ktoś wkurza to nie obchodzi mnie co myśli na mój temat. Gdybyś naprawdę nie chciał kobiety to nie gadałbyś z nami na forum tylko zajmował się swoimi sprawami

mężczyźni też pewnie mają inne charaktery niż ty ....też cię denerwują??