Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filobex23

PROSZĘ O POMOC !!!

Polecane posty

Gość filobex23

Mam już od jakiegoś dłuższego czasu bardzo poważny problem a nawet parę, chodzi o to że gdy mam iść do szkoły lub do kościoła albo na zakupy to zaczyna mnie boleć brzuch, drugi problem to że już od roku mam ciągle w gardle taką flegmę tutaj http://pl.wikipedia.org/wiki/Plwocina dokładny opis. Trzeci problem to to że mam dopiero 17lat a już się pojawiają siwe włosy. Czwarty problem- nie mam apetytu poprostu nie chce mi się nic jesć, jem bardzo mało mam tylko 60kg i 176cm wzrostu. Czy ja choruje na jakąś chorobę czy co ?! proszę bardzo o pomoc!!!

Gość Niezalogowana!!!!!
pierwszy problem - fobia społeczna :( drugi problem - mam to samo (idź na badania) trzeci problem- zaburzenia pigmentu włosów czwarty problem - wagę masz dobrą

Gość filobex23
no najbardziej martwię się tym bólem brzucha i siwymi włosami, a czy można by było tak jaśniej co ta to fobia spoleczna?

Gość cześć!!!
mam również ten problem z bólem brzócha ale da się z tym jakoś życ

Gość filobex23
dobra juz wiem mniej więcej co to ta fobia społeczna ale jak to wyleczyc bez brania żadnych leków?

Gość witam!!!
ja niestety też choruję na bóle brzucha jak mam iśc do szkoły to pewnie stres a nie fobia społeczna