Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nonkonformistka24

W dzisiejszych czasach tylko sztucznosc jest pozadana

Polecane posty

Gość Nonkonformistka24

Wkurwia mnie fakt ze aby byc uznawana za atrakcyjna trzeba wciskac w siebie badz na siebie rzeczy po ktorych za pare lat bedzie sie zdychac w hospicjum na raka. Dziwi mnie taka sprawa ze kiedys bladosc, naturalne piekno to bylo cos cudownego. Dzis kobieta nawet i o ladnych rysach twarzy lecz nie tknieta solara, farba do kudlow, nie ubrana w rozowe lachy jest uznawana za przecietna, byle jaka a osobnik nawet i o rysach twarzy maszkarona a odjebany syntetykiem jest czyms atrakcyjnym, pieknym. Nie wiem, nie rozumiem tego ze takie swinstwo jest promowane jako cos boskiego..moze to z checi zysku, bogactwa.. a to dla koncernow produkujacych ta jebana chemie, a to dla chirurgow plastycznych, a to dla lekarzy zwlaszcza onkologow albo i zakladow pogrzebowych? moze jakas zmowa mediow i wyzej wymienionych specjalistow? jedni beda drugim nabijac klijentow? Jestem tym przerazona bo z tego co widze to naprawde mamy dwie drogi do wyboru: albo byc naturalna i przecietna ale zyc albo byc solara i chodzacym syntetykiem ale piekna i zdychac za kilkanascie lat w ogromnych meczarniach... nie wiem co jest pieknego w przedluzanych, sztucznych wlosach; w skorze zjechanej na heban z masa pieprzykow roznorakiego pochodzenia; w wydepilowanych i namalowanych brwiach; w jaskrawym, rozanym wdzianku... A zalozylam ten temat poruszona faktem ze moja naturalna ale naprawde ladna kolezanka o wygladzie aniola zostala zdradzona przez swojego faceta z potworem brzydszym niz jola rutowicz ale tak odjebanym plastikiem ze moze spokojnie wsadzic palca do kontaktu.. sory za skladnie ale troche zmeczona jestem

Gość no i co?????????
wyluzuj..... jako kobieta powinnas wiedziec ,ze my zawsze sie upiekszalismy... od silikonu rak ? Gdzies to przeczytala ? ksiądz w kosciele powiedzial ? Farby do wlosow -powoduja raka pęczerza - tu sie zgadzam Solarium wcale nie spodowowalo naglego zachorowania dziewczyn na czerniaka... kazdy robi co chce... plastikowa laska znajdzie sobie rowngo sobie , napij sie ziółkek ,glebooooki oddech :) ja gdybym miala kase bym robila to samo

Gość starośc nie radość
plastik tez będzie zdradzony faceci to złamasy ruchają co jest chętne a nie dlatego ze taka czy taka bo to ma znaczenie tylko jesli chodzi o kolejnośc a kolejność zalezy od preferencji faceta jak preferuje bardziej aniołki to jest z aniołkiem po czym zdradza dla kontrastu i urozmaicenia z chętnym plastykiem następna będzie pewnie odwrotnie zależy jaka sie nawinie chętna

Gość to nie tak,może w prymitywniej
szych środowiskach uznają takie panny plastikowe za ideał,ale uwierz w "wyższych także intelektualnie ale i finansowo"środowiskach taka panna budzi "dyskretny"uśmieszek na twarzy i części damskiej ale przede wszystkim męskiej,zresztą nawet w ogóle środowisku tego typu wizerunek jest już dawno out,kręci tylko niedojrzałych seksualnie facetów nie potrafiących rozsmakować się w prawdziwym seksie i reagujących na prymitywne bodźce.

Gość pruselia
coś w tym jest ładne ,ale nie odpicowane kobiety nie mają tzw brania brzydkie ,ale zrobione od stóp do głów przebieraja w facetach mój mąż też obejrzy się za każdą w mini i po solarze

Tak bywa... Ale pocieszcie sie, ze takie to tylko przeleca i zostawia. Kogos na stale poszukaja z lepszym materialem genetycznym.

Gość Walewski
bo taka odpicowana mówi : chce ciebie facet, patrz ile jestem w stanie zrobić dla ciebie, a ta naturalna jakby mówiła nie zależy mi, chcesz to mnie bierz, nie to nie