Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejc1111

Chyba zawsze będę sam - bo szukam idealnej dziewczyny

Polecane posty

Gość ejc1111

Moze to jest puste i glupie ,ale interesuja mnie tylko wyjatkowe . Dayanna Mendoza, Kendra Wilkinson , Keira Knightley , Natalie Portman , kilka dziewczyn- modelek ,jedna z filmu xxx .... mowicie co chcecie ,ze u nas sa ladne - tak są ,ale nie wyrozniajace się .... Chyba jestem w zlych miejscach ,albo nie umiem szukac. Bo w internecie bida :( same fałszywe konta gwiazdek z usa i uk :(

Gość ejc1111
jestem debilem

Gość Sandy C.
Też tak mam ;| a mam już 25 latek i niccccc nie widzę dla siebie ...

Gość ejc1111
oceniasz inteligencje na podstawie kilku zdan ?:) przystojny jestem - i dlatego chce kogos rownie fajnego - nikt mnie nie rozumie , dlatego pisze tutaj

Gość ejc1111
A czemu mam wybrac zwykła ? jesli nie bedzie mnie pociagala mysle powaznie nadtym by wyjechac do francji czy wloch...

Gość desi 2011111
podobam sie facetom a jednak trudno mi znalezc faceta.Chyba mam pecha bo zazwyczaj natrafiam na egoistów. Sama nie wiem o co chodzi...chyba brak szczescia w milosci bo w domu nie siedze, latwo nawiazuje kontakt ale nic

Gość starośc nie radość
teraz wszędzie mozna dojechać a te dziewczyny aktorki modelki nie mieszkają na marsie :P co wam z tego ze takie laski wam się podobają jak nie możecie nawet zamoczyć sobie ? co najwyżej możecie zrobić sobie dobrze pod ich zdjęcie ale tacy faceci jak wy są bardzo potrzebni do nakręcania biznesu medialnego filmowego właśnie o to chodzi żebyście byli tak zauroczeni zakochani tymi gwiazdkami bo później taka pani cos reklamuje a wy to chętnie kupujecie

Gość ejc1111
Hatsumomo san- mam tez inne walory :D

Ja Ci proponuję jechać do Hollywood. Jak jesteś taki wyjątkowy, to same będę lgnąć do Ciebie :D a teraz wysuń nos spoza netu, i nie śliń się do aktorek/modele bo chyba Ci to banie zryło nieco :D

Gość ejc1111
dlaczego uwazacie ze na kafe siedzą sami brzydale ?:O chcialbym kogos podobnego do siebie - to wszystko

Gość ejc1111
jasne - zrobicie mi na zlosc i nazwiecie mnie brzydalem albo ''nic specjalnego'' nie dam sie ponizyc :D

Gość lose control
po pierwsze zadaj sobie pytanie:czy ty jestes ideałem?100% nie i te kobiety ktore sa wg ciebie idealne wcale takimi nie sa po prostu maja na sobie gruba warstwe makijazu rozejrzyj sie za kims osiagalnym,...;p

Gość superbitch
gosciu, skoro jestes tak pewny siebie 'idealny chlopak' to czemu boisz sie komentarzy innych jakbys mial wstawic zdjecie? haha, dawno takiego pustaka tu nie widzialam. Keira czy Natalie Portman to nie twoja liga. aktorki xxx juz predzej. moze wkrec sie do branzy? :D z pewnoscia masz ku temu walory :D

Gość starośc nie radość
są śliczne dziewczyny bardzo zgrabne itd nie mówię o takich zrobionych bo takich tez nie brakuje pięknie odpicowanych ale są tez takie co bez żadnej tapety są śliczne piękna cera skóra oczy włosy figura taka ze dech zapiera śliczne piersi

Gość dfsgdfgdfg
mam to samo bez odp kryterium w glowie nie przejdzie dlatego bede sam

Gość lose control
zobacz fotki tej: x3Dziuniax3.fotka.pl tylko te ponizej bo kilka pierwszych nie jest jej

Gość lose control
ale ta ładniejsza: Kajcia17.fotka.pl ;)

Gość obiecuje ci ze znajdziesz ta
swoja wymarzona kobiete i nie zdziw sie ze moze wygladac jak Shrek, mowie powaznie, dla kazdego ideal znaczy co innego jak pozna:)

"Dayanna Mendoza, Kendra Wilkinson , Keira Knightley , Natalie Portman , kilka dziewczyn- modelek ,jedna z filmu xxx ...."----- one jak zdejma cala tapete, peruki, zrobione wlosy po 6 godzinach u fryzjera , tez sa zwyklymi kobietami. chlopie, na jakim swiecie ty zyjesz...żal