Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beznadziejna Persona

Dzięki Mnie Kafeteria Istnieje! Glupio Wam Teraz?

Polecane posty

Nie ma żadnej kafeterii. Kafeteria i wszyscy jej uczestnicy to tylko wytwór twojej wyobraźni. Jesteśmy projekcjami twojej osobowości stworzonymi przez twój własny umysł po to, by zrekompensować twoje poczucie alienacji. Ty sam przebywasz właśnie na leczeniu w szpitalu psychiatrycznym. Pora wreszcie się z tym pogodzić. :p

Gość japikolemasakiera
Byłam rano to już tu trułaś szmato. Pewnie masz tak nudne zycie że szkoda gadać...!!!!

Gość Pindonem
PERSONA JA CI JUZ PISALEM. JEDZ KUTACHA I SPIERDALAJ W PODSKOKACH BO JAK CI PIERDOLNE TO AZ ZADYMISZ

to pierdolnij :O 😘 dyrektore + Beznadziejna Persona = kafeteria rządzi, nasza kafeteria Was rozpierdooli!!!:P🌼 12:11 MoniaMonte "beznadziejna to osoba która pragnie się wznieść na piedestały za pomocą dyrektore, który jest tutaj powszechnie znany. Stąd też jej stopka liziodupska" :D:D:O 15:20 MoniaMonte "beznadziejna a ja sobie nie życzę abyś się na mnie dorabiała i na moim dorobku kafeteryjnym, więc wymaż mój nick ze swej stopki śmierdzącej" :D:D:D:O:O:O

Gość Pindonem
ACH! POJDZIESZ TY STAD CZY NIE? BO JAK PIERDOLNE SIEKIERA...PIORUNEM DO CHALUPY!! DO MYCIA I SPAC OCH TY POJEBUSIE!

Gość Pindonem
ONA MA NASRANE W GLOWIE I JEST CHORA, NIESTETY, TO CIEZKA CHOROBA DEKLA. DO GAZU Z NIA! OJ TO KURWA JASNA PIERDOLONA?

Gość Pindonem
nie ma sprawy, w zamian ty poloz glowe na pniu, a ja pierdolne siekiera.

Gość cvgbgbhb
witaj nam przero między palcami 90 ❤️

Gość Pindonem
Przerwa jest ok. persona nie. ot co.

Gość Ambasador Kosh
Persona beznadziejna, dlaczego jestes tak nielubiana? nie rozumiem. zrobilas cos komus? a swoja droga moze troszke arogancka jestes? wybacz. ja tu nowy jestem

Gość ja pierttole
PERSONA TO PŚP ? kafe schodzi na psy :O

Ale dlaczego? ale mniejsza z tym, jak czytam tu dzis topiki, to widze, ze sa panie ktore nie sa lubiane, ot tak. natomiast dlaczego tak jest nie wiadomo, czeski film.

o co chodzi z tym dyrektore? z tego com zauwazyl on tez jest nielubiany i atakowany. ale ok. to forum, i kazdy ma wlasne zdanie. lecz powiedz mi szczerze, twe lakoniczne wypowiedzi to poprostu jaja? czy taka jestes?

Gość ..NATALA..
Właśnie czego tu zazdrościć__________GUPIA CI,PO!!!!!!!!