Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chetttnnnaaa

Seks w Kościele - co myslicie? probowaliscie?

Polecane posty

Gość chetttnnnaaa

chcialbym sprobowac ale nie wiem jak i gdzie...widzialam to tylko na filmie xxx.... akcja toczyla sie na ławkach i w konfesjonale..niestety nie wiem gdzie byl nagrywany ten film

Gość chetttnnnaaa
up ?

Gość chetttnnnaaa
nie sądze :D oni nie wygladali na polaków ;)

a nie lepiej na cmentarzu o północy trochę dreszczyk emocji by był a tak poważnie weź pierdolnij się głową w ścianę i zastanów się co Ty piszesz bo życie to nie film erotyczny

Gość hfyroakmnadsrpleosjshw
jestes psychiczna to profanacja ludzie juz glupieja z tym sexem!

Gość chetttnnnaaa
a ja wlasnie chce by wygladal jak film !!

Gość takajedna:D
Wiem co masz na myśli. Ja czytałam takie opowiadanie gdzie kobieta dosiadła faceta jak siedział w konfesjonale. To było takie podniecające. Ona go ujeżdżała, a ludzie wchodzili do kościoła i musieli uważać żeby nie wydawać dźwięków, bo by ich usłyszeli. Ale na koniec i tak ich nakryli. :D

proponuje sex w zakładzie psychiatrycznym też ciekawe miejsce i na pewno dla Ciebie:) a tak przy okazji z jakiej parafii jesteś:P?

bez przesady juz wam sie chyba tematy pokonczyly sa miejsca do ktorych jednak trzeba mic jakis ale szacunek

Ale ja nie miałabym dosyć odwagi żeby zrobić to samo, więc się nie bójcie. Przynajmniej na razie. Ale myśl jest podniecająca.

Gość chetttnnnaaa
przeciez nie chcialabym tego robic na mszy - nie przesadzajcie ... skoro potrafili wynając kosciol do takiego celu i proboszcz sie zgodzil ?? Dla mnie to strasznie podniecajace - otoczka kosciola -ten klimat i miejsce zakazane ;) nikogo obrazac nie chce , rownie dobrze moglby to byc kosciol protestancki czy meczet

Gość chetttnnnaaa
takajedna - no dokladnie ja tez ! to tylko moje fantazje - i tak ich nie spelnie - bo niby gdzie? :D

Gość taaa albo tamta
pojebani :-0 bez przesady ,jakieś zasady chyba was jeszcze obowiązują a jak kręcą was takie klimaty to zapraszam na cmentarz

Tam bym nie chciała. Na cmentarzu leżą zmarli.

Gość taaa albo tamta
:-O :-O :-O lecz się dziewczyno i szczerze współczuje fantazji

taaa albo tamta każdy lubi coś innego. Jedni lubią bić kobiety, je dusić i je ciąć, to są zboczeńcy, moja fantazja jest nieszkodliwa.

Gość może namów rodziców
niech się przyglądają jak to robisz:D nasrasz we własne gniazdo:P a w kościele urazisz jednak wiele ludzi:) ale ja osobiście mam w doopie modlę się w domu więc twoim grzybem się nie zarażę:D:D

Jakim grzybem? Co do rodziców to przecież wiadomo, że jak bym to robiła to nie w swojej okolicy. Na razie i tak nic z tego. Więc spokojnie.

"kościół to dom Boży" czyli wystarczy go poprosić :p niech autorka sobie robi, jak ja mohery nakryją, to dopiero będzie odjazd

Gość psia plama
był to ale we Włoszech organista z kochanka ludzie go zlinczowali go musiał uciekać z miasta

Gość Wacław IV Waza
W sumie.... z żoną i bez kondoma....? Bez oralu i bez orgazmu.....? Bez gry wstępnej i bez obmacywania.....? To chyba można i w kościele.

"zlinczowali go musiał uciekać z" jak go zlinczowali, to już daleko nie uciekł :p

Gość w eurotrip zdaje się
były takie sceny. Ale ten film cały był popieprzony :D

Gość uhahahahahah
ale debil autor lub autorka ludzie wam juz odpierdziela totalnie ja rozumiem sex na łace, sex w samochodzie ale w kosciele ... ?

Gość dljfoidghhnj
Widzialam na zywo scenke... Mieszkam w Anglii Zwiedzalam katedre w godzinach rannych - prawie nikogo nie bylo. Spotkalam parke - dziewczyna ubrana na czarno on z aparatem. Dziewczyna usiadla na schodach oltarza i wlozyla sobie do ust gromnice (byla ubrana w czarny plaszcz i przyjmowala prowokujace pozy ale pod plaszczem tez byla calkowicie ubrana tylko tyle ze na czarno) on pstykal fotki. Wszystko trwalo moze minute. Nikt tego nie zauwazyl (lub udawa ze nie widzi) bo prawie nikogo nie bylo. Ta scena zapadla mi w pamiec...

w kościele generalnie jest zimno, więc miejsce nieszczególne choćby i z tego powodu :p ale chciałbym zobaczyć jak jakaś moherowa babcia okłada ciężka torebką jurną parę