Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita00018

czy moj płód jest martwy...??

Polecane posty

Gość anita00018

dzisiaj bylam na USG. z wyliczen lekarza wyszlo ze jestem w okolo 11 tyg ciązy, ale badanie wykazalo 7 tydzien. Lekarz powiedzial ze albo zaszlam pozniej w ciaze lub plod jest martwy. ostatni okres mialam 18 pazdziernika. nie wiem co mam myslec mam przyjsc za 2 tygodnie ale ja nie wytrzymam. tak bardzo sie martwie... POMOCY!!!

Gość wikki88
Nie martw się na pewno są to złe obliczenia , swoja drogą ci lekarze to bezwzględne typy i gówno ich obchodzą uczucia pacjentów , wybierz się prywatnie bo zwariujesz.

Gość karol11111
a jak wygląda sprawa echa serca płodu była widoczna akcja na USG? jeżeli to 7 tydzień to jeszcze mogło nie być więc może warto powtórzyć badanie i nie martwić się na zapas. Może zrób sobie hcg. Co do terminu poczęcia to takie opóźnienie mogło mieć miejsce bez jakieś wyraźniej przyczyny długość cyklu jest u niektórych zmienna. Ja jestem z Lublina chodzę prywatniej na badania do Luxmedu. Prywatnie to zupełnie inna historia

Gość musisz spokojnie poczekać
być może to faktycznie wczesna ciąża... z drugiej strony dwa razy u mnie ciąża obumarła i lekarze nie mylili się co do diagnozy bo za każdym razem konsultowałam diagnozę z kilkoma lekarzami. Ogólnie panuje stwierdzenie że w 8 tyg musi być tętno płodu. Jesli ono u ciebie jest to nie przejmuj się wyliczeniami. Jeśli nie ma w 11 tygodni to nie wróży to nic dobrego niestety