Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WDF:)

Pliz prosze o mala porade kobitek :)

Polecane posty

Mam bardzo tlusta cere. I niewiem jak o nia prawidlowo dbac. W nocy ja myje zelem do twarzy i nakladam tonik. A czasami tylko myje bo po toniku znów cala twarz jest tlusta. Rano myje zelem i nakladam baze pod makijaz i daje puder compact który jest w kamieniu, nakladam go taka gabeczka. Niewiem czy dbam o nia prawidlowo. Niechce zeby mi sie twarz swiecila na codzien lecz tez niechce nakladac na nia tony kosmetyków. Pudrów i.t.d. Czy powinnam jeszcze cos stowsowac? Dodam ze mam troche wyprysków i.t.d., cera szybciutko sie tlusci... :/

Gość wiecie co??
a jakiego toniku uzywasz? a tak w ogole to toniku sie nie naklada tylko przeciera nasączonym wacikiem. kup se jakis krem matujący

Sorki, kiepsko pize po polsku :o bo niestety sie nie uczylam w polsce. Uzywam toniku z frimy AA, do tlustej cery. Matowy. :) Z tej samej serii uzywam zelu, scrubu, maseczek i czasami kremu, jezeli mam slucha skóre od czasu do czasu to zdarza mi sie nalozyc krem. :) no i baze pod makijaz tez z tej samej serii.

Gość Antonina5
kup sobie kosmetyki garniera z serii czysta skora. ja tez mam ten problem i te kosmetyki bardzo mi pasuja. ja uzywam zelu do mycia twazy, toniku sciagajacego i kremu matujacego

Gość wiecie co??
aha to dobrze. chyba musisz szukac jakiegos dobrego kremu matującego, najlepiej aptecznego Vichy, albo Laroche posay.

Gość a kremu używa się ZAWSZE
!!! po to są różne jego rodzaje... :O żel-> tonik-> krem inaczej to nie ma sensu to, że cera jest tłusta nie znaczy wcale, że nie potrzebuje nawilżenia nie mylcie ludzie NATŁUSZCZANIA z NAWILŻANIEM

Oki :) Dzieki za porady :) No to zmienie na ta Garnier. Slyszalam ze dobra jest na tlusta cere. :) Moze pomoze :) A z makijazem na codzien, to dobrze zakladam czy nie? Ogólnie zadko maluje oczy, ale na twarz musze cos dac bo po 10 minutach od umycia twarzy sie cala znowu swieci :o

A na codzien tez zel->tonik->krem??? Czy tonik tylko na noc?

Gość wiecie co??
jak masz naprawde powazny problem z tlustą skóra nie bwaiłabym sie w żadne garniery, kupiłabym porządny apteczny krem. no, ale próbuj