Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość camemberrry

Chcialybyscie byc z facetem,ktory umawial sie z kobietami z internetu na seks?

Polecane posty

Gość camemberrry

Wiem, ze kazdy normalny mezczyzna ma swoje potrzeby i tak dalej, ale wydaje mi sie ze umawianie sie na seks z osobami poznanymi w internecie, albo przypadkowy seks na jakiejs imprezie jest przejawiem glupiego hedonizmu. ja tego nie pochwalam, co wy o tym myslicie? czy to ja juz po prostu za tym swiatem nie nadazam, a tak robią wszyscy? :|

Gość fdfdhgd
on juz tak ma i bedzie mial, wiec lepiej takich omijac szerokim lukiem :)

Gość camemberrry
aha.............czyli ja mam jakies staroswieckie konserwatywne poglady? :/ lurwa ten swiat mnie zabija...dlaczego wszedzie tylko seks seks i seks? przeciez nie to jest najwazniejsze.......boze:o

Gość camemberrry
no masz racje, ale mnie po prostu boli to spoleczenstwo...ja pierdole. ja nie mam zamiaru tak postepowac. ale straszne jest dla mnie, ze wiele osob ktore znam i kiedys mialam do nich szacunek, okazuja sie byc takimi szmatami. to juz nie ludzie, ale zwierzeta.

Gość fdfdhgd
wystarczy, ze sie poklocicie, to on juz bedzie lecial do innej

Gość camemberrry
włączam TV seks, włączam radio seks, idę na zakupy seks, otwieram lodówkę a tam seks :O

Gość camemberrry
podszywie - jestes slaby, ale troche masz racji. juz swiruje, wydaje mi sie ze wszyscy tacy sa, ze teraz wszystko jest kurwa na sprzedaz. gdzie sa wartosciowi ludzie? czy trzeba ich szukac gdzies ze swiecia?

Gość prawda gorzka jak miód z ucha
To nie przejaw hedonizmu a zwyczajnie jedyna możliwość "zamoczenia" :). Nie zawsze znajduje się odpowiednią partnerkę, często trzeba szukać latami, więc część osób idzie na łatwiznę i uprawia miłość z nieznajomymi bo tak łatwiej.

Gość olisssia
przeszkadza mi seks PRZYPADKOWY, i ZEZWIERZĘCENIE ludzi, nie seks sam w sobie. dla mnie powinien byc on uprawiany z milosci, a jesli nie z milosci to chociaz z jakichstam uczuc, plynacych z glowy, nie z chuja jedynie. :o

Gość olisssia
- camemberrry sie podpisuje :o

Gość fdfdhgd
Nie zawsze znajduje się odpowiednią partnerkę, często trzeba szukać latami, więc część osób idzie na łatwiznę i uprawia miłość z nieznajomymi bo tak łatwiej. no ale powiedz, mozna sie powstrzymac nie? ludzie (niektorzy) nie sa zwierzetami, ze jak im sie chce to musza

Gość camemberrry
tak, krytykuję. nie pochwalam zezwierzęcenia. poza tym - tez bys krytykowal gdyby zachowywal sie tak ktos na kim ci zalezalo. a zalezalo nie tylko na chuju!!;/

Gość prawda gorzka jak miód z ucha
Oczywiście że można, mam 27 lat nigdy nie uprawiałem seksu, nie miałem kobiety, uważam że to jedna z większych głupot które zrobiłem tj. oczekiwanie na kobietę która mi odpowiada. Teraz nie wiem jak się do tego zabrać a swoje lata już mam, na kobietach znam się jak gimnazjalista z pierwszej klasy :O

Gość camemberrry
mozna tak powiedziec :o

Gość fdfdhgd
po to mamy mozgi, zeby z nich korzystac

Gość camemberrry
zgadzam sie z bazienka...

Gość sakura haru
no option

rzygam na sama myśl ze spotykam sie z gosciem ( juz nie mowie o zblizeniu seksualnym) który dupczy chuj wie jakie laski z neta. Wylegarnia chorób wenerycznych, nie ma chyba nic gorszego niz zalapac syfa....bleeeeeeeeeeeeeeee

Gość camemberrry
tak zrobie staszek... tylko najpierw musze sie jakos z glowy pozbyc tamtego "ideału". :o

bazienka ty asz dopiero 20 lat jeszcze nic o zycoiu nie wiesz....zyjesz jeszcze w swiecie idealow, ale czas sam pokaze ci to i owo.