Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa odpowiedziiii

Czy istanieje taki Facet który Potrafi powiedzieć NIE i się wycofać z sexu???

Polecane posty

pierwszy raz to był z kobietą którą uważałem za pierwszą miłość wiesz młodzieńcze zakochanie pierwsze miłostki itd kolejne 2 to były w związkach w tym ostatni z moją ex narzeczoną . wiesz do brzydkich facetów nie należę ale tak naprawdę najwięcej propozycji seksualnych miałem właśnie kiedy byłem w związku, a teraz od 8 miesięcy żyję w celibacie bo są ważniejsze dla mnie sprawy od sexu

ooo a co takiego jest dla Ciebie ważniejsze ? Jesteś obecnie sam ?

Zartujesz? a gdzie jego matka ?

Boże... to straszne :( współczuję... Na pewno jest Ci bardzo trudno. Twój synek na pewno będzie kiedyś dumny z tego ma tak wspaniałego ojca.

mam taką nadzieję:) ciężko było na początku teraz już jest lepiej ale zmiana tematu ok nie chcę o tym rozmawiać? pytaj o coś innego:)

Jasne nie będę wnikać chociaż przyznam ze miałabym wiele pytań. Ale rozumiem że to dla Ciebie dość delikatny temat.... Na prawdę Cię podziwiam. Widzisz a w moim temacie już nikt się nie udziela ;) Chyba nie ma takich facetów którzy potrafią odmówić, bynajmniej w moim gronie znajomych takich nie ma :P Skad jesteś ???

oj na tamte pytania mógłbym CI odp jakbym Cie lepiej poznał:) mazowieckie okolice Warszawy to ja tak działam na konkurencje:)

No chyba... :D pokonałeś wszystkich aż zamilkli :P Ja jestem z Pszczyny. woj śląskie ... spory kawałek do Warszawy :) A co Twój synuś porabia ? Pewnie smacznie sobie śpi :)

zgadłaś śpi:) oj dla mnie nie ma granic których nie przekroczyłem:P słabą miałem widocznie konkurencję:P

W sumie to forum dla kobiet, więc przyjmijmy że mało facetów tu zagląda :D no i uznajmy że tylko Porządni piszą w moim temacie a reszta się nie udziela, gdyż zostali już tutaj trafnie określeni :D

miałaś szczęście że tu wszedłem bo rzadko tu siedzę może kiedyś więcej ale teraz wpadam od czasu do czasu, oj nie zgodziłbym się z Tobą że tu jest mało facetów wszystko co się kojarzy z sexem nawet jeśli to jest forum dla kobiet przyciąga facetów i wszelkich zboczeńców jak ćmy do światła. może skupmy się na sobie hmmm znaczy mam pytanko a ile Ty miałaś partnerów seksualnych?

Hehe no racja... czasami tematy są tutaj takie że szokkk, a faceci wypowiadający się w nich nieobliczalni :P Ja często bywam na forum , ale zawsze na anonimowych nickach. Przyznam że często Twój nick widuję. A ile ja miałam partnerów... może to Cię zdziwi ale tylko 1 ;) Miałam wiele okazji i gdybym tylko chciała to było by ich zapewne więcej. Ale nie chciałam. Mam swoje zasady ;)

A co porabiasz poza zajmowaniem się synkiem ? Uczysz się, pracujesz?? ;)

mój nick często oj może od paru dni tak ale wcześniej to było mnie tu dużo w letniej porze roku:P nie dlaczego miałoby mnie to zdziwić? to sie nie przestrasz bo zależy z kim się pisze jest różny ton wypowiedzi z mojej strony nie jest to jest konwersacja na wysokim poziomie nie raz na niskim nie raz zabawna nie raz żałosna a nie raz wulgarna ale tak jak napisałem wyżej zależy z kim się pisze

jestem mgr po administracji i pracuje w biurze podróży w warszawie dlatego napisałem wcześniej że przekraczanie granic odległościowych nie jest dla mnie żadną przeszkodą bo się było tu i tam:P

No rozumiem :) czasami tak trzeba :P zależy od osób i od tematu ... hehe no widzisz to coś nas łączy ja też studiuję administrację , ale mi został jeszcze rok do mgr ;)

Gość helolo
uuu ice kolezanka na Ciebie włazi...... a jak sie reklamuje ; D

tak po maturze poszłam na studium informatyczne a potem na studium socjalne... dopiero później pomyślałam o studiach ;) a szkoda .. gdybym poszła od razu już miałabym mgr w kieszeni :P

Gość ilila18
Miałam kilku takich, co mi odmówili, ale to byli impotenci i pedały.

Gość Fajny Mennn
JA odmówiłem bo miałem przeczucie ze panna traktuje mnie przedmiotowo i ze daje jeszcze innym nie tylko mnie więc nie chcialem syfa zlapac a po drugie nie lubie puszczalskich. Wiadomo wiekszosc facetow nie zwraca na to uwagi czy laska sie puszcza jak ma ją zerznac tylko ale mnie to obrzydza.

ho ho ho że ja się niby reklamuję... ciekawe w jaki sposób :P

Gość ilila18
Odmówili, ale alfons i tak kazał im zapłacić

oo temat się rozkręca ;) Ice jeśli chcesz to daj jakieś namiary na siebie, odezwę się. ;)