Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anacze

pomocy

Polecane posty

Gość anacze

hej dziewczyny , mam do was pytanie wiem ze wiekszosc z was jest bardziej doswiadczona w tych sprawach ba duza liczba z was ma juz rodzine a ja mam wlansie niesforne pytanie . ostatnio mialam tydzien przed okresem (okres mam miec 19.01) plamienia czerwone tak.. zdziwlilam sie bo nigdy czegos takiego nie mialam i od tego czasu zaczelam sie martwic czy to moze ciąza . jak myslicie ? czytalam na innych forach ze to mzoe byc jedna z oznak ciazy. stosunku jako takiego nie bylo gdyby nie inne oznaki takie jak : wlasnie to plamienie. powiekszony brzuch, apetyt lecz nie mam zachcianek , ktory teraz mi minąl . Jak mozecie to powiedzczie jak to wyglada z waszej prespektywy bo ja juz swiruje . z gory dziekuje za wszelkie odpowiedzi;)

Gość anacze
jabyscie mogly powiedziec jakie wy maialyscie objawy ciazy ?

Gość jeszcze przed
miesiączka nie miałam żadnych objawów sugerujących ciążę.Pierwszym był właśnie jej brak.Dopiero potem się zaczęło ale to inna bajka:)

Gość anacze
dzieki za odpowiedz, a czy ktos wie czy takie plamienia to sa groze i czy pojawiaja sie tez wtedy kiedy kobieta jest w ciazy ? wybieram sie do ginekologa ale nie wytrzymma do tego czasu . bede wdzieczna za odpowiedzi ;)

Gość anacze
prosze jesli ktos to czyta to niech odpisze bardzo prosze

Gość anacze
dziewczyny, dzisiaj mam bóle jajnika moje piersi sie powiekszyly ale nie bola mnie , czesto mam ze mi sie odbija po jedzeniu nie mam zachcianek ...jutro teoretycznie mam dostac okres , powiedzcie czy to moga byc oznaki ciazy czy to wszytsko przed okresme bo nigdy nie mialam tak ze bylo mi slabo albo niedobrze przed okresem . dzieki za odpowiedzi.

Gość a.s.l
każdy ma inne objawy ciąży. moja koleżanka miała przez 4 miesiące normalny okres i się okazało że jest w 4 msc ciąży... nie rozumiem tych waszych pytań czasem... wiadomo, jeśli istnieje możliwość zajścia w ciąże to czekamy!!! robimy test!!! idziemy do lekarza!! można mieć plamienia a można ich nie mieć od takie myślenia często jesteśmy w stanie wmówić sobie, że mamy objawy i wtedy one się nasilają.. poważnie to tak jakby taka ciąża urojona.. im więcej się zastanawiamy i myślimy tym więcej objaw w sobie odnajdujemy. proponuję poczekać na okres. jeśłi nie wystąpi np po 2-3 dniach, zrobić test