Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość talarararanka

największe świństwa jakie zrobiłyście facetom :)

Polecane posty

pół roku temu ta fotka tutaj krążyła też mi się wydaje.... że to ty Przystojniak

Gość kiedyc bardzo chcialam
utrzec nosa kolesiowi ktory uwazal sie za 8my cud swiata i zaliczal po kolei panienki. byl bardzo pewny siebie - 'zadna mi sie nie oprze':O chcial mnie przeleciec wiec podjelam gre, spotykalam sie z nim troche. raz do zaprosiłam do siebie, bylismy sami.. i chciał seksu, to mowie ok, zaczla mnie calowac, rozbierac sie, ja tez sie troche rozebralam. a na koniec jak zostal w samych bokserkach, to zebralam jego ubrania i wyrzuciłam na klatke schodowa. był zszokowany i mega wkurzony:p do tej pory sie do mnie nie odzywa!

Gość albina:D86
zostawiłam faceta w wojsku, przyjechal na przepustke i zobaczyl mnie z innym po czym mial wypadek, ale to byl kompletny kretyn bił mnie wczesniej wyzywal mnie bardzo ponizla grozil smiercia, az w koncu spotkalam wspanialego ktory mnie obronil i czekal do 5 nad ranem pod moim domem zeby nic mi sie nie stalo :D i dobrze tak kretynowi byl niby bardzo zakochany

Gość a my poważnie odpowiadamy
nie dałam doopy; jego mina-bezcenna :D

Gość kociakKaja
Przystojniaczku :D faceci tez ;] i ty to wiesz najlepiej hahaahahah najlepsze te zaniedbane mamuski po 40 co??? twoje ulubine :D

Gość Mruganie porozumiewawcze
Facecie za dupczenie zrobią wszystko ;)

Gość w końcu coś wesołego
a za samą nadzieję dupczenia jeszcze więcej :)

Gość pytanie do wredna suka
czyli żałujesz tego że powiedziałaś? chciałabym z Tobą porozmawiać, mam podobną sytuację i chodzi mi po głowie by powiedzieć jego narzeczonej...

Gość wredna suka_784
do pytanie do wredna suka Bardzo żałuję, niczego tym nie zyskałam, tylko głupia satysfakcję na 5 minut, al po tym wszystkim czułam i czuję się jeszcze gorzej...juz 4 lata mineły od tego zdarzenia, wszyscy się ode mnie odwrócili zostałam uznana za wariatkę, nie polecam, faceta i tak nie pozyskasz tylko dla siebie tym sposobem, a siebie ponizysz i ciężko będzie ci z tym zyc

Gość Roxxi 123
moja matka ma lepszy gust , taki jak ,, przystojniaczek " ??? eeee tam

Gość Nic ciekawego..
Ja nie wiedziałam, że "chodzę z facetem" i całowałam się z jakimś padalcem co się nawinął. A ten się obraził na śmierć. Skąd miałam wiedzieć, że "jesteśmy razem"? Nie było żadnych symptomów.. :P Co ciekawe minęło pewnie z 15 lat, a on nadal aż się trzęsie jak mnie widzi.. :P Ale dziad jest taki przystojny... Szkoda, że nie wiedziałam, że tak mu zależy. Dowiedziałam się niedawno, bo po tym jak mnie zobaczył opowiada wszystkim jaka jestem wstrętna.. :O

ja już teraz czuje się podle. On ma narzeczoną, ślub za kilka m-cy, a mnie zapewniał że tylko mnie kocha, ale jej nie zostawi bo jest mu jej żal, bo obiecał...Nikt nie podejrzewa go o zdradę, jego narzeczona uważa że to anioł, wierzy we wszystko co on mówi. Niedawno zakończyłam to. A on wciąż pisze i przychodzi. Jestem tym zmęczona. Może jakbym jej powiedziała, zajął by się nią i przygotowaniami do ślubu a mnie dał spokój. Wredna suka - bardzo Ci dziękuję .

Gość wredna suka_784
do pytanie do wredna suka nie wiem ile to trwa u Ciebie ale jak długo to i tak nikt Ci nie uwierzy, byc może do ślubu nie dojdzie po informacjach jakie ujawnisz, ale ten facet z Toba tez nie będzie, mój się rozwiódł w końcu ale juz nie dla mnie, nie polecam nie ze względu na narzeczoną czy faceta ale ze względu na siebie samą, nie rób sobie tej wielkiej krzywdy wyczyniając idiotyczne rzeczy które niczemu nie słuzą a tylko zaburzą Twój rozum

Gość wredlger
baby to świnie !

Gość outmylife67
ha ha ha :D baby lubią robić świństwa tak jak faceci babom;p

Wredna suka - czy przez te 4 lata udało Ci się ułożyć sobie życie bez niego? Czy jesteś szczęśliwa? Czy masz z nim jeszcze jakiś kontakt? Podejrzewam, że gdybym powiedziała jego narzeczonej, wina za wszystko obarczyła by mnie, to ja byłabym tą złą, a to on pisał, przychodził, wysyłał kwiaty, stał pod moim oknem. Ale zawsze obwinia się kochanki, że podstępnie uwiodły, mężczyzna taki biedny i naiwny dał się podejść... BTW trzymam za Ciebie kciuki, liczę że Ci się ułożyło/-y i także mnie. Muszę zacząć żyć bez niego.