Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mężatka i już

ważne pytanie do prawdziwych mężczyzn

Polecane posty

samer poproś ich o owoce, może Ci zostawią kompot - tradycyjny napój regionu kujawsko-pomorskiego :p

Gość sakura haru
jego zycie seksualne rzeczywiscie ma za mało sexu bo córa była przy porodzie

Gość sakura haru
jezu ale ze śmiechu mamusia nieźle się rozerwała bo córa była przy porodzie

Gość Aurorkoooo
mnie już tez zaczyna boleć :) :) :) :) :) Czyli wychodzi na to,że jak rodzi się dzieci powyzej 4 kg to jest się nie "rozwaloną" :P Moja córcia 4.110 - 58 cm Mąż zadowolony i nadal jestem ciasna :P

Gość jeszcze jej źle...
paczta ludzie, jeszcze narzeka.. urodziła taki okaz, małż zadowolony, a ta jeszcze narzeka, może i jestes luxniejsza, ale sex to nie tylko tarcie, ale tez emocje, mąłżowi odszedł stres, może troche wcześniej pościł, jest szczęśliwy z dziecka to i sex bardziej smakuje. Szukaj dziury w całym, a na pewno znajdziesz.

Gość sakura haru
nadal jestem ciasna czyli wychodzi na to ze mnie juz tez zaczyna bolec Maz powyzej 4 kg

Gość Hmmmmmmm...
Rozmawiałam na ten temat z koleżankami i mówią, że pochwa z czasem wraca do poprzedniego stanu. Jest po prostu rozciągliwa i potem kurczy się do poprzedniego rozmiaru. Są dziewczyny które lubią wkładanie rąk do pochwy i też po takim rozciągnięciu jak nie robią tego potem dłuższy czas to na nowo muszą się rozciągać, bo rozciągnięcie nie jest na zawsze. Jedynie jak cię szyją i szwy się rozejdą to może się coś zrobić, ale z drugiej strony jak zszyją za ciasno to jest problem przy wkładaniu i też niedobrze. Jakby tam było inaczej to by się żadna nie decydowała, na następne dziecko. A to, że czasu mniej dla faceta jak ci nie chce pomagać przy dziecku to nic dziwnego. Dziecka nie odstawisz na półkę jak zabawki, ale niedojrzali faceci tego nie rozumieją.

Gość Summer19.
Maz zadowolony jak ja sie urodzilam