Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rftrttrtgf

mam kompleks samochodu.moje kolezanki maja fajne

Polecane posty

Gość rftrttrtgf

auta nowe toyoty piekne mazdy a ja mam opla corse C i czuje sie gorsza dlatego ograniczam kontakt ze znajomymi.nie stac mnie teraz na inne auto..ale auto to symbol bogactwa a ja mam kiepskie i nieladne...Mam 25 lat wiec powinnam sie czegos wiecej dorobic..one sa w moim wieku i mają super samochody..Zle mi z tym:(

Gość rftrttrtgf
kjk

Gość nie mam wcale
pier­dolę kapitalizm 😠

Gość jorkz
ja mam 28 lat i nie mam samochodu . Nie mam nawet prawa jazdy . A poza tym nigdzie nie jest napisane ze bogactwo jest dobre ... Dlaczego czujesz sie gorsza od bogatszych ? Co oni takiego robia czego ty nie robisz ? Daja mnostwo pieniedzy na biedne dzieci z Afryki ? Co robia dla swiata ?

Gość ja tez miałam gorsze auto
niż inni - ale przynajmniej umiem jeździć! Poza tym było "niezniszczalne" i z największych zasp wyjechałam. Aż do dziś mi go szkoda...

Gość rftrttrtgf
mają lepiej i czuja sie lepsi....Szybciej dojezdzaja bezpieczniej czuja sie na drogach a ja w tej corsie wygladam zalosnie..nawet jak nie wiem jak sie ubiore to wyglądam jak bidota!:(

Gość jorkz
ja nie dziele ludzi w ten sposob .. WArtosc czlowieka oceniam po jego czynach , a nie po tym jakim samochodem jezdzi .. Bo jezdzenie lepszym samochodem to nie jest zaden dobry uczynek .

Gość jorkz
mają lepiej i czuja sie lepsi. pewnie maja kompleksy .. Czlowiek bez kompleksow nie czuje sie lepszy i nie czuje sie gorszy .. Jesli ktos czuje sie lepszy badz gorszy to ma kompleksy .

Gość rftrttrtgf
ale prawda jest taka ze ludzie oceniaja w wiekszosci drugiego czlowieka po tym co ma!!w oczachludzi jestes gorsza bo masz mniej....To norma..bigactwo jest miara wartosci czlowieka..nikt sie nie przyzna ale kazdy tak mysli..A jezdzac oplem corsa C czuje sie gorsza

Gość jorkz
ale prawda jest taka ze ludzie oceniaja w wiekszosci drugiego czlowieka po tym co ma!!w oczachludzi jestes gorsza bo masz mnie no skoro cie interesuje jak cie inni oceniają to wspolczuje .. To swiadczy o kompleksach .. Pewnie myslisz ze gardze ludzmi , bo mam gdzies czy mysli o mnie dobrze czy zle .. Ale nie jest to prawdą

Gość jorkz
bigactwo jest miara wartosci czlowieka a mi sie wydaje ze nie jest ...Co to niby bogatwo daje? Ja tylko szanuje ludzi ktorzy wydaja miliardy na walke z bieda na swiecie . Na przyklad najbogatszy czlowiek swiata bill gates wydaje miliardy dolarow na opracowanie lekow na choroby ktore zabiajaja ludzi w Afryce ....

Gość asfsaf
corsa dobre auto dobrze ze nie masz tej najstarszej

Gość prowowowow
P R O W O K A C J A

Gość rftrttrtgf
to nie prowokacja obracam sie w towarzystwie takich ludzi i dlatego cierpieeeeeL/moj rodzice nie sa bogaci wszystkiego dorabiam sie sama...mysle czy nie wziazc kredytu na samochod

Gość jorkz
masz kompleksy .. Gardze ludzmi ktorzy maja kompleksy , ale gardze tez ludzmi ktorzy uwazaja sie za lepszych .

Gość ja mam opla astrę z 92 r
to dopiero jest wstyd...mam 24 lata, to moje pierwsze auto, marzy mi się jakieś audi albo alfa romeo...oczywiście nie mówię o porshe, czy innych mercedesach z najnowszego rocznika, bo na te chyba nigdy nie będzie mnie stać...

Gość bumcykcyktrala
a ja mysle ze jestes pierdolnieta i to zdrowo

Gość ???!
Ciekawe kto tym twoim znajomym kupil te samochody?

Gość 7846389034690424204
ja mam corse b;p i moi zaomi kochaja moje auto;P bo najwazniejsze ze jest i jezdzi jak jest potrzebne;P a to ze wyglada jak pazdzierz to gowno mnie to obchodzi;p

Gość ja mam stare auto
i sie go nie wstydze...na razie na inne mnie nie stac, mam wanziejsze wydatki..glupio robisz ze ograniczasz kontakt ze znajomymi...smiali sie kiedys z Twojego auta? jezlei tak to zmien znajomych a jzeli nie to sama sobie robisz problem

Gość fdsfds
jesli mam bys szczery to lepiej jezdzic autobusem niz samochodem za 4 tys zł . Dlaczego ? Bo tyle kosztuja dobre buty a nie samochod .. Autbus sie nie zepsuje a samochod za 4 tys zł moze caly czas sie psuc .. Wyjedziesz na wakacje i mozesz byc holowany , nie dojedziesz do celu .

Gość rftrttrtgf
mi nie marzy sie audi ani alfa ale np mazda 2 albo opel tigra nowy...corsa ale D...albo astra...

Gość fdsfds
dziwie sie ludziom ktorzy jezdza starymi gratami na dluga podroz .. Jest duza szansa ze ich samochod nie dojedzie do celu .. Lepiej jechac PKS - em niz starym gratem jak polonez na wakacje .

Gość 7846389034690424204
a tam;] takie gadanie to dla snowbow jest ;] moj facet ma auto z 94r ale z swietnym silnikiem i koniec konocw na autostradach dymamy was wsyztskich w tych audicach itd:p czesci tanie silnik igła;p nie wsyztsko jest takie jak wam sie wydaje:P ale to trzeba umiec sie zajac autem:p

fdsfds jesli mam bys szczery to lepiej jezdzic autobusem niz samochodem za 4 tys zł . Dlaczego ? Bo tyle kosztuja dobre buty a nie samochod ." hehe dobre ....a Ciebie przypadkiem budda nie opuscil? bo wiekszych glupot nie slyszalam