Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bosa_b

związek z pasjonatem fotografii

Polecane posty

Cześć wszystkim:) w ostatnich latach fotografia stała się pasją wielu osób, kobiet i mężczyzn. M.in. dzięki portalowi maxmodels co druga kobieta uważa się za modelkę. Jestem w związku z mężczyzną, który kocha fotografię i jest w tym na prawdę dobry- choć mogę nie być obiektywna;p Oprócz architektury popełnia sporo portretów - głównie kobiety... No i tu pojawia się moje pytanie - mimo zapewnień o profesjonalnym podejściu do tematu fotografii... pojawia się u mnie nutka zazdrości... wiadomo, że takie sesje trwają swoje, "modelki-osoby pozujące" raczej nie są profesjonalistkami i ich podejście również bywa różne..., obróbka zdjęć również zabiera sporo czasu... Jak sobie radzić w takiej sytuacji? Bo nie ukrywam troszkę to męczy i czasem boleć może... ???

Gość Czemu moze bolec?
Ja jestem fotografka, moja przyjaciolka masazystka i naszych facetow jakos to nie boli ;-)

Frela - rozumiem, że jest to Twój uniwersalny sposób na wszystko:) Chodzi o poświęcony czas, dużo czasu... i trochę o nachalność Pań, które za modelki się uważają

Gość G.Frela co je kupe
no uniwersalny a jak? dasz mu dupy i mu sie odechce na pol dnia i bedo mogly sobie te modelki byc nachalne

do "dzifki wszystko dziwki" - no właśnie mam podobne odczucia. Na mm pełno dzieciarni i dziewczyn, które za fotki zrobią prawie wszystko... Współczuję doświaczeń. Właśnie takich chciałabym uniknąć