Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kilkaslowomnie

KOBIETY SZUKAM DOBREGO KREMU. POMÓŻCIE MI .

Polecane posty

Witam Mam problem, chcialabym kupić jakis dobry krem jednak uderzając oczywiscie w odpowiednią sklae wiekowo, chcialabym aby miał lekka konsystncję, i zaraz po użyciu sparwiał uczucie gładkości i lekkości skóry. Na wiekszosci kremów w sklepach nie pisze od jakiego roku mozna je stosowac a ja nie chcialabym rozleniwic skóry np. zbyt intensywna dawką kolagenu. Mam 27 lat skóra sucha i atopowa cena kremu wachałaby sie tak do 60 zł. pomocy kobitki uratujcie mnie błagam!!!!!

Gość iroveihftieq
po pierwsze to kup sobie jakis dermokosmetyk po drugie zalezy czego oczekuejsz od kremu, czy masz zmarszczki, czy palisz itd

własnie pale papierosy i oczekuje ze sparwi ze skóra bedzie bardziej sprezysta i nawilżona przez większosc dnia, ponadto zeby sie na nim dobrze podklad trzymał, czyli musi byc bardzo nawilzajacy - nieznosze uczucia papieru sciernego zamiast twarzy. ps. sporadycznie chodze na solarium( 1 na tydzien) oraz na basen 2-3 razy w tygodniu po 1,5 h)

Gość iroveihftieq
raz na tydzien to dal ciebie sporadycznie ?:o toz ty potrzebujesz zapewne czegos mocnego... po pierwsze to odstaw solarium i kup porzadny krem z wysokiem filtrem, polecam emulsje avene spf50

Gość misia mini 19
ja mam 19 lat i od malucha używam kremu nivea tego granatowego buzie mam głaciutką nigdy nie miałam trądziku i nowo poznane osoby dają mi 15-16 lat moja mama też używa tego kremu a, ma 41 lat i w życiu byś jej tyle nie dała nie warto faszerować się chemią bo za 10 lat będziesz wyglądać jak pruchno

Gość misia mini 19
o kurcze jak chodzisz tak często na solarke i jarasz szlugi to podejrzewam że już wyglądasz jak 40-stka...bez obrazy ale, jak można świadomie tak niszczyć sobie cere??

Gość movvom
Dziewczyno zadbaj o siebie, bo za parę lat - jeśli nie już - będziesz miała cerę jak staruszka. :O

polecam ci krem AA help nawilżający ten z czerwonym krzyżykiem, mam taką samą cerę, jest lekki a super nawilża i wszystko się wygładza. kosztuje ok 15zł. uwaga jest jeszcze natłuszczający ale mi nie służył

Gość czekolada na patyku
Mam 27 i probowalam kilku roznych kremow. Szukalam czegos, co nie bedzie obciazalo skory, nie bedzie zbyt tluste, nawilzalo odpowiednio skore i zajelo sie drobnymi liniami pod oczami. Jesli uzyje kosmetyku do skory mieszanej, to wyskakuja mi pryszcze... Jesli uzyje kosmetyku na pryszcze, to skora mi wysycha i sie luszczy... Probowalam Neutrogeny, ale byl za tlusty (mimo, ze napisane bylo, ze nie daja tluszczu). Postawilam dawno temu na Garniera; w wieku 21 lat zaczelam uzywac Garniera, caly zestaw Podstawa Pielegnacji: mleczko do zmywania makijazu, tonik i krem. Efekty boskie! Teraz uzywam Garniera z mocnym nawilzeniem; mam pianke do zmywania twarzy (bardzo dobra i nie wysusza), krem dzienny z filtrem 15 (ten troszke dla mnie za tlusty, ale nic mi nie podraznia), ale boski jest krem-zel Garniera, ktorego uzywam na noc: lekki, pieknie pachnie, swietnie sie wchlania, bardzo wydajny, skora sie robi taka delikatna, zdrowa, no boski kosmetyk. Probowalam tez serii Dr Ireny Eris, rowniez bardzo dobre, ale nie pamietam juz nazwy.

Gość iroveihftieq
garnier itp to najwiekszy syf, zobaczymy za par lat jakie bedziesz miala tego efekty

Gość czekolada na patyku
dlaczego syf? Do tej pory mi sie sprawdzal swietnie, rowniez czytalam wiele pochlebnych opinii o kosmetykach tej firmy. Uzywaja jakichs tokstycznych substancji do wyrobu kremow, czy jak?

Gość sooskowska
Mysle ze tutaj tez znajdziesz dla siebie naprawde coś odpowiedniego www.nantes.pl zwłaszcza ze sa to naprawde bardzo profesjonalne kosmetyki.

dam ci dobra rade. kup sobie jakis krem Ziaja. sa to prawdopodobnie najlepsze kremy na polskim rynku. niepozorne bo tanie ale naprawde bardzo dobre.

Gość pamellaamella
Moze i jest ok, ale raczej to nie jest tak profesjonalna pielęgnacja. Tutaj ja bardziej poszłabym w stronę takich kosmetyków do twarzy jak Nantes. Na pewno odczujemy róznice.

Gość gość
Zajrzyj na strone profesjonalnych kosmetyków Paulas Choice. Dla mnie nie ma nic lepszego w swoim dzialaniu - kwestia tylko tego zebyś odpowiednio dobrała kosmetyk zgodnie z potrzebami Twojej skory