Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oksanaaaaa21111

co sądzicie o filigranowych kobietach?

Polecane posty

Gość Właśnie.........
w życiu prywatnym jestem skromna,a tutaj stwierdziłam tylko fakty...nie napisłałam,że mam to coś,czy,że jestem mądra,podałam tylko liczby i to co widać gołym okiem(kolor) Ciebie nie oceniam,ale Twoja ocena mnie jest........hmm...jak to się mówi ...zazdrość... Pozdrawiam

Gość Krystal Karington
Pytanie w temacie brzmi: co sądzicie o filigranowych kobietach ? a nie jak bardzo jędrne macie cyce, albo ile macie w talii.............

mnie odbierają bardzo pozytywnie. i pomimo 160 wzrostu jeszcze nigdy nie usłyszałam, że jestem niska.mam średni wzrost.

Gość Krystal Karington
Ja mam drobną budowę i ile bym nie ważyła, już tak zostanie. Wolałabym być większa ogólnie, a nie taka kieszonkowa :)

Gość do nekromata
az sie wierzyc sie nie chce ze mozesz miec takie wymiary to nierealne zebys miala 70 w biodrach. tez mialam tyle kg, tez bylam chuda jak nie wiem ale nigdy 70 nie mialam. dzieci maja wiecej. w to akurat w zyciu nie uwierze ze masz takie wymiary jakie podalas 70-50-70 . po pierwsze biustu nie mialabys w ogole po drugie 50 w talii? ty chyba mierzysz udo a nie talie, a po trzecie 70 w biodrach? u normalnej kobiety, nie dziewczynki z zerowki to niemozliwe. wstaw zdjecie to uwierze.

Gość do nekromata
moja sasiadka wyglada jak szkielet i ma 78 w biodrach. ja sama mialam 79. i nie sadze zeby znalazl sie ktos ponizej 78 w wieku ponad 20 lat

Gość inna26
upup

Gość chocolate 1
jasne a ja mam 50-30-50 :classic_cool:

zależy czy pytasz o Kasie, Asie, Anię, Zosię czy Marysię? ;) co mamy sądzić? jeden lubi wołowinę inny wieprzowinę. lubię i zwracam uwagę na takie kobiety, bardziej niż te które wg "tabeli wzrostu" powinny być odpowiednimi partnerkami dla mnie.

Gość ile facetow/kobiet
tyle roznych gustow :)

Gość nekromanta czekamy
na zdjecie twoich 70cm bioder :D :D jesli takie wymiary masz i nie chodzisz do podstawowki to chyba do ksiegi rekordow guinessa cie powinni zapisac :D

Taka ladniutka filigranowa z dlugimi wlosami, w szpileczkach i spodniczce mini. MEGA kobieco:)

Gość hahah 70 w biodrach wez komus
innemu wciskaj taki kit :D :D :D :D :D

Gość spirited away
kiedys zazdroscilam takim kobietom (sama mam 169 i 52 kg) az do momentu kiedy nie poznalam jednej takie filigranowej. jest niska, chuda jak patyk a jak patrze na jej małe i suche dłonie, nóżki jak patyczki to wyglada jak golum albo nierozwinięty płód...ochyda.

Gość a co ma filigranowosc
do suchych rąk bo nie rozumiem :O Dziewczyna najwyraźniej niezadbana, albo chora na coś. To tak samo jakbym teraz powiedziala,że jak zobaczyłam taką o wzroście 169 i byla jak deska, to stwierdzilam ze nie chcę być wyzsza. pomyśl co mówisz

Gość Tiki***
ja mam 158 i ważę 42kg, (90-60-90)czuje sie kobietą bez względu na wymiary, i mam ogólnie w dupce czy sie komuś podobam ważne że mój mąż mnie ubóstwia.

Gość 90 w biiodrach przy 158
i wadze 42kg a to ciekawe

Gość jwjkwdjkwdkwdwd
spirited away - no coż to ,że ona nie była ładna nie znaczy ,że wszystkie filigranowe kobiety takie są ;) np Eva Longoria z pewnoscią jest filigranowa ,a bardzo ładna

Gość jwjkwdjkwdkwdwd
zreszta ja też znam dziewczyny ładne które są wysokie i tak samo takie co wyglądają jak babochłopy.. więc to ,że trafi się na jakąs tam osobę nie ma żadnego znaczenia