Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjhjiij

Czy wszyscy faceci są

Polecane posty

Gość lkjhjiij

takimi gnojami???? Jak facet, ktory mowil, ze kocha przez trzy lata moze teraz sie wypierac wlasnego dziecka, ktore nosze pod sercem????? Mowi, ze ma tylko jedno dziecko (z poprzedniego zwiazku) i tylko jedno dla niego istnieje!!!!! Czy wszyscy sa tacy??????

Gość Nie wszyscy ,,,
:)

Gość lkjhjiij
To dlaczego ja trafilam na takiego??????? Nie wierze juz w zadne dobre intencje facetow

Gość lkjhjiij
wybil mi milosc do siebie z glowy; doslownie

Gość alek28
Mnie nie możesz posądzać, bo do dziś byłem cnotliwy.

Gość lkjhjiij
nie o cnocie mowa-chwalisz sie czy zalisz? mowa o waszych bydlecych zachowaniach w stosunku do kobiet

chwali sil, że jest taki koszmarny i nieudolny, że za utratę prawictwa musiał dać 200 zł

najważniejsze byś urodziła zdrowe dziecko,a jego olej z góry na dół...ja też jestem w związku i mam dziecko,ale mam cudownego faceta,mimo,że nie jest biologicznym ojcem dziecka,a ty nie jestes pierwsza ani ostatnia,która ma taka sytuację i jeszcze znajdziesz sobie normalnego mężczyznę...powodzenia

wspolczuje Ci, nie wyobrazam sobie tego ze moj facet opuszcza mnie w trudnym momencie, swinia prawdziwa

Gość lkjhjiij
dzieki vizytorka; ja juz nie wierze; jak mozna mi przez trzy lata pokazywac, ze mozna chciec za dzieckiem wskoczyc w ogien, ze mozna zrobic dla niego wszystko a potem wyprzec sie swojego kolejnego dziecka, mowiac, ze przeciez moglam usunac, ze nie jestem nowoczesna skoro tego nie zrobilam, ze nie chce miec nic wspolnego z tym dzieckiem i ze ma i bedzie mial tylko jedno. k.... nawet nie wiecie jak takie slowa moga bolec, gdy sie widzialo jego milosc do pierwszego dziecka......... zaczynam nienawidziec jego syna

Gość lkjhjiij
summer ja tez sobie nie wyobrazalam... myslalam ze ciaza to bedzie najpiekniejszy okres w moim zyciu...

Gość kobietaaaa
Ale moment sobie wybrał na zostawienie cię. Jak nie kochał to powinien to zrobić wcześniej, jak tego nie zrobił to ciąża jest chyba najgorszym momentem na pokazanie prawdziwego oblicza. Współczuję. Moja koleżanka przechodziła przez to samo.

No tacy są polacy właśnie - katolicy. Tchórze i alkoholicy A wy na arabów napierdzielacie...śmiać się chce

Gość lkjhjiij
ten akurat nie pil, mial za to inny feler-ciezka reka i mocne slowa

Gość kobietaaaa
Grande nie wiesz o czym mówisz. Arabowie sami uciekają ze swoich krajów do Europy i Stanów bo takie bagno sobie urządzili, że nie chcą mieszkać u siebie.

No tacy są polacy właśnie - katolicy. Tchórze i alkoholicy Czyli jak nie jestem katolikiem, tchórzem i alkoholikiem, to mogę się z Arabów napierniczać?

kobietaaaa kurcze, zupełnie jak polacy. Nieprawdaż? Akronim oczywiście

"ten akurat nie pil, mial za to inny feler-ciezka reka i mocne slowa" i jeszcze się pytasz dlaczego OKAZAŁ się gnojem - ślepa byłaś? był gnojkiem, jest gnojkiem i będzie gnojkiem

syna nie masz co nienawidzić,bo to tylko niewinne dziecko...olej tego palanta po prostu,sam przyjdzie na kolanach kiedys....powiedz mu,że ma kiepskiego fiuta,tylko umie robic dzieci

Gość lkjhjiij
tak byalm slepa i mowie to z czystym sumieniem; boli mnie jego zachowanie w stosunku do JEGO dzieci, ma dwoje a uznaje i akceptuje tylko jedno-DLACZEGO???????? czy faceci sobie moga wybrac-to moje dziecko bede kochal a tamtego nie?????? jak tak mozna????? to co zrobil mi juz mam gdzies-nie rozumiem tej podlej postawy w stosunku do dzieci

to tylko się cieszyć, że kutas pójdzie w chooj przynajmniej dziecka nie skrzywi obawiam się tylko, że z matki nie będzie dużego pożytku ponieważ wygląda na kategorie "bije, ale ja go kocham i jak nie bije, to jest wspaniały" następny będzie pewnie taki sam poznałem takie, które mają 23 dzieci, każde z innym, a każdy kolejny to większy fiut i nieudacznik

Gość lkjhjiij
i nie chce summer

Gość lkjhjiij
sorry akronim ale wypraszam sobie

lkjhjiij dobra, bo mnie to męczy. przestań się mazać. Olej go Jak się urodzi dziecko, do sądu po alimenty. On nie będzie chciał płacić, więc kogoś na niego naślesz. Będzie płacić. Poznasz kogoś nowego. Albo zwiąż się z kobietą. Albo zostań aseksualistką.

Gość lkjhjiij
nie maze sie, wiem juz co mam robic i kiedy odnosnie alimeentow; po prostu mialam dzis z tym gnojem 'rozmowe' i siedzi we mnie to co powiedzial i nie moge zrozumiec

-> lkjhjiij możesz sobie wypraszać, to nie jest forum "poklepmy się po plecach" wina jest po Twojej stronie i do tego jeszcze jęczysz i się użalasz "ślepa byłam" - wiec co gwarantuje, że znowu nie będziesz? nie widziałaś jak Cię bił i poniżał?