Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjhjiij

Czy wszyscy faceci są

Polecane posty

to zrozum. takie życie. weź sie w garść. Kafeteria nie jest miejscem na spuściznę życiową.

Gość lkjhjiij
jestem na bardzo dobrej drodze-chodze na terapie wiec na pewno nie dam sie zmanipulowac drugi raz

przestan gnojem sobie glowe zawracac lepiej ze wyszlo szydlo z worka teraz a nie pozniej u mojego wyszlo juz prawie na poczatku lecz tak jak ty mialam oczy zasloniete czarna opaska lapa nieraz mu poleciala ale wybaczalam mamy dwoje dzieci 10 i 8 sa wspanniale to one trzymaly mnie na nogach jak przechodzilam ciezkie czasy ale dalam rade siedzialam z nim 11 lat byl moim pierwszym facetem slatego tak go kochalam ale u mnie bylo jeszcze inaczej to byl nierob jak ich malo ja za granice wyjechalam do pracy a on wolal z dziecmi siedziec fakt jest taki ze nie udezyl nigdy dzieci bynajmniej ja o tym nie wiem ale naduzywal alkoholu na nianie nie bylo mnie stac i musialam zjezdzac czesto z pracy przed czasem a najgorszy problem byl taki ze nie mialam gdzie mieszkac mama ma ciasno a rodzenstwo swoje rodziny wiec zostalam tu w niemczech sprowadzilam dziewczynki i jestem nadal sama nie mam faceta nie wierze im Zycze ci powodzenia wierze ze sobie poradzisz a jego olej nie wart twoich lez

Summer19 słyszałem, że jesteś miłośniczką miłości greckiej

Gość lkjhjiij
tak sie sklada, ze ja tez jestem za granica....

cipkodrapka to w każdym wątku inna historię swojego życia opowiada, ma chłop wyobraźnię pewnie się od torówek nasłuchał opowieści

akronmtak sie sklada ze tutaj nikt tak naprawde nie pisze prawdy pewnie ze rozne tematy sie wymasla ale przeczytalam ta historie tej dziewczyny i poprostu zrobilo mi sie jej szkoda zobaczylam ze powazny temat wiec pisze i nie klamie jestem za granica juz bardzo dlugo poznalabym chetnie ludzi ktorzy tez tu mieszkaja i nie czepiaj sie mnie bo w tym temacie nie stroje zartow dlaczego pisalam wczesniej rozne zarciki bo wiem ze tu powaznym nie ma co byc a jesli przezyjesz tyle co ja to pogadamy

-> pipkazdrapka "przezyjesz tyle co ja" a dlaczego mam tak zafrajerzyć? to, że ty się wkopałaś/eś w gówniany związek to twój problem i nie uprawnia cię to do wymądrzania się - wręcz przeciwnie świadczy o tym, że z twoich rad nie należy korzystać, to tak jakby menela udzielał rad jak osiągnąć finansowy sukces

"i tak to jest szkoda ze nie mozna tutaj na normalne tematy rozmawiac " od normalnych tematów są normalne fora

kronim na kazdym temacie ciebie pelno byl juz taki ze pisaly dziewczyny o czyms powaznym i tez spierdoliles jakimis glupawymi tekstami ja mam gdzies co o mnioe sadzisz nie znasz mnie ja ciebie nie osadzam a co do rad czy jakies daje?

cipka za głupi jesteś, żeby własne posty przeczytać? nie ma mnie tu więcej niż ciebie i rzadziej pierdole od rzeczy niż ty na klawiaturze dalej nie masz połowy znaków?

Gość lkjhjiij
chyba faktycznie zmienie forum; dziekuje za rozmowe

akronim nie bawia mnie uszczypliwosci wiem sama jestem zgryzliwa niepotrzebnie napisalam cos szczerze poprostu historia tej dziewczyny poruszyla mnie ty myslisz ze ja serca nie mam czy co posluchaj kazdy pisze co chce czasem cos palne dla jaj ale jak napisalam cos o sobie to wielkie halo a swoja droga po to jest ta kafeteria

"chyba faktycznie zmienie forum" dobry pomysł - poszukaj takiego, które wymaga logowania i ma stałego moderatora - tutaj jest za dużo m.in. domorosłych lekarzy i kilkunastoletnich dzieci na feriach i kontynuuj trapię, powodzenia