Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukająca wsparcia :)

Dr Anita Błażejewska - Warszawa/Łomianki

Polecane posty

Czy Ktoś zna ta panią ginekolog, miał z nią jakąkolwiek styczność??? Co sądzicie o niej jako lekarzu? Będę wdzięczna za opinie....

czy Pani doktor pracuje w Szpitalu Bielańskim? bo jeśli tak to.... hmm nie wiem co myśleć..... Badała mnie kilka razy.jest mało delikatna. Prowadziła szkołę rodzenia i ta kobieta jest nawiedzona :-) przepytuje wszystkich na zajęciach teoretycznych, dziwi się, że nie znamy pojęc medycznych, z tematyki życia seksualnego. Pyta się o smak spermy :-) Ogólnie dziwna jest, jeśli to ta Pani. Młoda lekarka, brązowe długie włosy.

Tak, z tego co wiem to pracuje w Bielańskim :) Tak młoda kobitka, ma długie brązowe włosy... Ja mam za sobą pierwszą wizytę i powiem, że wywarła na mnie całkiem miłe wrażenie....Zobaczymy co będzie dalej.... Dzięki za opinię Nuno :):) Ktoś jeszcze miał z nią do czynienia??

Gość o matko o co pyta
??????????????????????????????? o SMAK SPERMY??? ona na pewno jest zdrowa??????????? to chyba ją powinien zacząć ktoś leczyć:O

Gość (((((((((((.......
Tak, to chyba ona.....

Znam dr Anitę Błażejewską, trafiłam do niej przez przypadek,ale nie żałuje..prowadziła moją ciążę, moim zdaniem profesjonalnie, chodziłam też do szkoły rodzenia i nie przypominam sobie, aby Pani Doktor zadawała takie dziwne pytania, ponadto spotkałyśmy się na sali porodowej i muszę przyznać, że czas przed porodem jak i sam poród przebiegł w bardzo miłej atmosferze... dodam, że Pani dr jest raczej miła i życzliwie nastawiona do pacjentów.. polecam dr Anitę Błażejewską...

Gość pacjent.28
mnie też dziwią skąd takie negatywne opinie... Byłam u Pani doktor, poleciła mi ja znajoma i naprawdę nie załuję. Jest naprawdę profesjonalna, ma indywidualne podejście do pacjentki. Zleciła wszystkie potrzebne badania. Właściwie dzięki jej profesjonalnemu podejściu ciąza przebiegła bezproblemowo. Dodatkowo nie ma żadnego problemu ze skontaktowaniem się z Panią doktor gdy coś nas nie pokoi, niezależnie od pory dnia. naprawde polecam!

Dziękuję Wam Dziewczynki :):) Chciałam poznać Wasze opinie na temat Pani dr . Byłam u niej na pierwszej wizycie i jestem pozytywnie nastawiona. Mamy za sobą prawie 3 lata starań o dziecko. U różnych lekarzy. Ona na pierwszej wizycie od razu dała mi skierowanie na badanie hormonów. Poprzedni lekarz nie zrobił tego przez 1,5 roku :(:( Obierał się na wynikach, które miałam robione w 2008roku :(:(:(:(

Gość ((((przyszła mama))))
ponawiam :-D

Gość mama małego dzieckaaaa
a co sądziecie o przedszkolu słoneczko? W Łomiankach? Dac tam dziecko?

Gość pyam :(:(:(:(
ponawiam :)

Gość pyam :(:(:(:(
podnoszę

Gość Proszę o info.
Proszę o informację, gdzie przyjmuje Pani doktor Anita Błażejewska? Dzwoniłam do Szpitala Bielańskiego i w przychodni przyszpitalnej nie ma takiej Pani doktor. Jak można się z nią skontaktować, umówić na wizytę itp. Czy przyjmuje tylko prywatnie? jeslki tak, to bardzo proszę o podanie jakiegoś namiaru. Będę bardzo wdzięczna.

Gość ---------))))))))))
up

Gość gość
Ponawiam pytanie, czy ktoś wie, gdzie teraz przyjmuje dr Błażejewska? Kiedyś przyjmowała w przychodni w Łomiankach, ale już tam nie pracuje.

Gość olga97
Mojej córce się bardzo podoba w Gumisiowym Przedszkolu w Kaliszkach (na wylotówce z Wawy na Nowy Dwór, ich strona -www.gumisiowe-przedszkole.pl). Ma tutaj zapewnione bezpieczne warunki, dobrą opiekę, a kadra jest wykfalifkowana, nie pracują tutaj ludzie z przypadku. To co mnie szczególnie przekonało to fakt, że prowadzą angielski dla 3 latków metodą Little Early Stage (dużo zabawy, muzyki, przez co nauka idzie gładko).