Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanna z śródmiejskiego miasta

POZWOLIŁAM CÓRCE IŚĆ NA IMPREZE DO KOLEŻANKI.....!!!!!

Polecane posty

...i nadal jej nie ma co mogło się stać?? martwie się

Gość fejsbooch
Ile ma lat?

18

może impreza się przeciągnęła? miała być na konkretną godzinę w domu ? wiem po sobie że jak chodziłam na imprezy, też zostawałam dłużej ,ale zawsze jednka informowałam babcię smsem lub telefonem, była spokojniejsza.

Gość fejsbooch
Pewnie dobrze się bawi i dlatego nie wraca. Tak jest, że matki często piszą czarne scenariusze, ale nie martw się na zapas. Nie jest tak poźno, a imprezy często trwają do rana.

Gość 20DOLLAR2SURF
Witam was, chciałbym wam przedstawić prosty i szybki sposób zarabiania przez internet . Dostajesz pieniądze za wyświetlany baner z reklamami na twoim pulpicie, dodatkowo codziennie dostajesz kredyty na gry dzięki którym możesz wygrać dodatkowe pieniądze , kredyty lub punkty. Nie musisz klikać na reklamy, dostajesz pieniądze za baner o niewielkich rozmiarach. Zobacz jakie to proste! Aby się zalogować wystarczy wpisać swój email. Zarabiasz w dolarach. Minimum do wypłaty to $20. Strona jest po Polsku więc wszystko jest proste. ZAPRASZAM! http://pl.20dollars2surf.com/?ref=125941 http://pl.20dollars2surf.com/?ref=125941 http://pl.20dollars2surf.com/?ref=125941 Odpowiedz na ten temat

ale. ona jest taka nieśmiała i spokojna dziewczyna miała być w domu na 22 i nadal jej nie ma co się mogło stać??? czy powinnam dzwonić na policje telefonu nie odbiera nie odpisuje na smsy ?? to miała być impreza urodzinowa 18-nastka jej koleżanki z klasy córka żadko imprezuje bo bardzo dużo się uczy a, teraz taka heca z nią czy powinnam się martwić??

Gość King of the bongo...
Ustalmy fakty: 1) Córka ma 18 lat 2) Poszła na 18-naste urodziny koleżanki 3) Miała czas do 22 Albo to prowo, albo ja nie wiem... :D

Gość fejsbooch
Nie martw się. Fakt, że mogła zadzwonic, ale moze zapomniala, albo obawiała się, ze bedziesz kazała jej wracac do domu. Widocznie impreza jest udana, a córka niebawem pojawi się w domu. Nie jest już małym dzieckiem.

Gość sołsad!
king of the bongo :D - prowo chyba...

noo jasne że prowo naiwniacy :O:O pisze prace magisterską i na różnych forach oceniam reakcje ludzi podczas spraw zycia codzinnego :P