Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cała prawda!!!!

Miłość nie istnieje !!!!

Polecane posty

Gość Cała prawda!!!!

ludzie wiążą się ze sobą tylko ze względu na popęd płciowy! nic ich nie obchodzi poza zaspokojeniem tejże potrzeby!! brutalne... i prawdziwe.

Gość tego nikt nie przebije
jasne że tak, ameryki nie odkryłaś, zabierz facetowi penisa albo kobiecie zaszyj cipke i już po myłości 🖐️

Gość więc nic nie ma sensu
czysta miłość jest jedyną wartościową. I tylko taka będzie wieczna! jeśli nie jesteś z kimś dla wyglądu i dla seksu, to oznacza, że to jest TO. W każdej innej sytuacji wystarczy, że przytyjesz i koniec "miłości". matka nie przestaje kochac swojego dziecka dlatego, że nie ma rąk... taka miłość jest ponadczasowa i nieograniczenie wielka , ponieważ nie ma w niej fizyczności!

Gość tego nikt nie przebije
czyli prawdziwa miłość jest tylko możliwa na płaszczyźnie matka -dziecko , przeciez jak kogoś kochasz to jasne że pożądasz go fizycznie

Gość jest interesowna
w dodatku często wyłącznie ze strachu przed samotnością ! na siłę. Bo inni są w związku to ja też muszę... :O Def : Miłość występuje wtedy gdy jesteś egoistką bez przyszłości i na siłę musisz uczepić się kogoś, kto da ci poczucie bezpieczeństwa (pieniądze). Miłość - nieustanne poszukiwanie pojemnika na spermę, który będzie zawsze obok rano i wieczorem (w łóżku).

Gość jesteśmy beznadziejną konstruk
cją wierzcie mi że wyję z tego powodu non stop.... czemu tak musi być? Dlaczego takimi nas Bóg stworzył... po czym bezczelnie zakazał seksu i chęci zagrabiania majątków?

Gość lalalalaaas
A JA WAS KOCHAM. :) KOCHAM WAS, TAK PO PROSTU. BEZGRANICZNIE. NIE ŻĄDAM NICZEGO W ZAMIAN, NIE OCZEKUJĘ DOWODÓW WZAJEMNOŚCI. PO PROSTU KOCHAM. :) was wszystkich

Gość nieznana znikąd
Milosc jest wtedy, gdy choruje a Ty podajesz mi leki. Milosc jest wtedy, gdy widzie swoje odbicie w Twoich oczach. Milosc jest wtedy gdy sluchasz ze mna piosenek mimo, ze szczerze ich nie lubisz. Milosc jest wtedy, gdy sprawiasz, ze moje zycie staje sie lepsze. Milosc jest wtedy gdy pomimo przeciwnosci sie wspieramy. Milosc jest wtedy, ze gdy mnie ranisz ja nadal jestem przy Tobie. Milosc jest wtedy, gdy nie pozwalasz mi wyjsc bez czapki nawet wtedy gdy nie ma mrozu. Milosc jest wtedy, gdy leze wtulona w Ciebie i jestem najszczesliwsza osoba na swiecie. Milosc jest wtedy, kiedy tesknie chociaz jeszcze sie nie pozegnalismy. Milosc jest wtedy , gdy pragniesz zrobic wszystko, aby druga osoba byla szczesliwa. Milosc jest wtedy kiedy chcesz z kims przezywac cztery pory roku. Milosc jest wtedy, kiedy masz nadzieje na lepsze jutro. Milosc jest wtedy, gdy tylko spojrzysz na mnie, a ja wyczytam Ci wszystko z oczu. Milosc jest wtedy, gdy jestes smutny, a mi peka serce. Milosc jest wtedy , gdy na dworze leje, a Ty punktualnie przychodzisz. Milosc jest wtedy gdy rozpoznaje Twoje kroki na schodach. Milosc jest wtedy gdy spisz obok mnie. Gdy placzesz jak ja placze. Gdy mi ufasz jak mnie nie ma. Kiedy w srodku nocy robisz mi herbate. Kiedy Cie mecze i uszczesliwiam. Gdy mysle i milcze, a Ty mi towarzyszysz. Milosc jest wtedy kiedy nie mozesz oddychac. Gdy przypominasz mi dobre chwile. Gdy trzymasz mnie mocno za reke. Gdy jestes sposobem na zycie i gdy usmiechasz sie do mnie. Milosc jest wtedy, gdy masz dla kogo zyc.

Gość trybun na kafe
Miłość to pomysł romantyków a wypisany wyżej pean, to uzależnienie Istnieje miłość macierzyńska, platoniczna i boska...Reszta to wariactwo lub złudzenie

Gość a jeżeli tak
Miłość to wymysł naszego chorego umysłu, naszego Ego, po to aby łatwiej przeżyć ten koszmar zwany życiem tutaj na tym świecie.. a później obudzić się do jedynej prawdziwej miłości, którą jest Bóg. :)

Gość fneofneofnewongfqwogne
teraz to walnąłeś człowieku, a jeśli ktoś nie wierzy w jego istnienie? jest takie fajne powiedzenie: "Grzeczne dziewczynki idą po śmierci do nieba a niegrzeczne są już w niebie za życia";)

Gość a jeżeli tak
a jeśli nie wierzy w jego istnienie ??? no to będzie żył i umrze w iluzji

"Miłość szczęśliwa. Czy to jest normalne, czy to poważne, czy to pożyteczne - co świat ma z dwojga ludzi, którzy nie widzą świata?" "Spójrzcie na tych szczęśliwych: gdyby się chociaż maskowali trochę, udawali zgnębienie krzepiąc nim przyjaciół!" "Trudno nawet przewidzieć, do czego by doszło, gdyby ich przykład dał się naśladować."

"Niech ludzie nie znający miłości szczęśliwej twierdzą, że nigdzie nie ma miłości szczęśliwej. Z tą wiarą lżej im będzie i żyć, i umierać."

Gość a jeżeli tak
To tylko poezja, poezja.... słowa, słowa, słowa :D:D:D:D:D

Gość dotarlo do mozgu
istnieje ale jak to mowia do tanga trzeba dwojga