on 22... 0 Napisano Styczeń 18, 2011 Witam kobietki Mam do was pytanko... Moja kobieta ma torbiela na jajniku i bierze microgynon 21 Czy ten torbiel wchlania ta antykoncepcje?? Chodzi mi o to czy mozemy bez przeszkod wiecie BARA BARA :P czy istnieje wieksze ryzyko ze moze zajsc w ciaze jesli ze tak powiem sfiniszuje bez zabezpieczenia?? Z gory dziekuje za odpowiedz i Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
campari34 0 Napisano Styczeń 18, 2011 MOŻECIE BARA BARA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
on 22... 0 Napisano Styczeń 18, 2011 tzn. mozemy bez przeszkod na calego i nie powinno z tego byc dzieciatka?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kremooowka Napisano Styczeń 18, 2011 Pigułki czasem pomagają we wchłonięciu się torbiela, a nie we wchłonięciu antykoncepcji haha uśmiałam się. Jeśli kobieta rozpoczęła opakowanie pigułek w pierwszym dniu miesiączki, to zabezpieczenie jest od razu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach