Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a rano zimno

Dlaczego ludzie po ślubie wyglądają z dnia na dzień coraz gorzej ? Nie dbają o

Polecane posty

Gość a rano zimno

siebie??? Nie wszyscy ,ale zauważyłam coś takiego : około 9 na 10 młodych małzonków wygląda po ślubie gorzej . Miałam spotkanie klasowe z ludźmi ze szkoły średniej . Dziewczyny ( głównie ze wsi, ich jedynym celem było mieć papierek z zawodem technika i matura) które wyszły za mąż zaraz po szkole wyglądały strasznie.... Jedna z dziewczyn kiedyś całkiem ładna - miała twarz - może to obraźliwe - transwestyty :O , inny chłopak który kiedyś był super facetem - zawsze dobrze ubrany , włosy zrobione - typ sportowca , jest 3 lata po ślubie - wygląda zupełnie aseksualnie - jeansy , byle jakie buty i ...koszula - typ biednego studenta-kujona lub chłopca z pielgrzymki ojca rydzyka :O Przykładów mam sporo . Wychodzi na to ,że ludzie po ślubie przestają o siebie dbać bo wiedzą ,że ''złapali'' partnera czy partnerkę i starać się nie muszą , by komuś się jeszcze podobać :O

Gość a rano zimno
egoist

Gość a rano zimno
hm ??

Gość jelonekkk..
od rana

Gość a rano zimno
ale o co chodzi ?:D

Gość jelonekkk..
chyba o jakiegos kola :D

Gość awsedrftgyhuawsedrft
dlatego bo to ciezka praca utrzymac taki zwiazek i jeszcze dodatkowo siebie nie szanuja a poza tym to najlepiej gdyby mieli oddzielne sypialnie lub domy wtedy by bylo lepije bo potrzebuja jakiegos casu od siebie a nie sobie na glowie http://www.youtube.com/watch?v=E-BO_Rb2gN4

Gość a rano zimno
No wlasnie ja mam taki zamiar :) mieszkac razem ...ale osobno , zeby ta magia nie zginęla :)

Gość szeptuchaaa
dlatego lepiej nie wychodzić za mąż i bzykać czyjegoś małżonka. korzyść podwójna - dba o siebie dla kochanki i przy okazji też żona korzysta

Gość kaloryfernadmiastem
recepta na dobry wyglad : zyc razem ale mieszkac osobno :-))