Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vghfnbfv

jest ktoś wynajmujący mieszkanie w Krakowie?

Polecane posty

Gość vghfnbfv

Zastanawiamy się z mężem nad przeprowadzką do Krakowa. W moim miesci nie mam pracy- to malutkie miasto-20tys.mieszkańców. Tu pracuje tylko mój mąż i zarabia podstawę. Bardzo prosze o informacje i opinie na temat kosztów życia w Krakowie. Czy łatwo jest znaleźć pracę? Mąż jest kierowcą, a także ma spore doświadczenie w budowlance. Ja natomiast studiuję zaocznie ekonomię. Jak myślicie czy to ma jakiś sens?

Gość to jestem ja Smok Wawelski
Zamieszkajcie ze mną w Smoczej Jamie. W centrum i niedrogo. Zapłacicie 1000 zł za miesiąc. Obiecuję, że nie będę się patrzył, jak będziecie się bzykać.

Gość vghfnbfv
Mamy mało czasu na bzykanie.

Gość vghfnbfv
To wyżej to podszyw. Pytam poważnie.

Gość vghfnbfv
Czy w Wiśle koło Smoczej Jamy mogłabym się kąpać nago ?

Gość vghfnbfv
Teraz mieszkam w Koziej Wólce.

Gość vghfnbfv
Gdzie w Krakowie można kupić prezerwatywy ?

Gość vghfnbfv
My szukamy mieszkania 3 pokojowego na Floriańskiej za 200 zł/miesiąc.

my płacimy 1000 zł za wynajem + rachunki ,co dwa miesiące wychodxzi 1200 zł.Mieszkamy w ładnej okolicy Olsza niedaleko centrum.nawet sięnie zastanawiajcie tylko tu przyjdzcie.małe miasteczxka wymierają niestety,a tu przynajmniej jest praca.Mamy małe dwupokojowe mieszkanko,dobrze zarabiamy,dobrze na tym wyszliśmy.A dla kierowców sporo jest pracy,ty sobie tez coś napewno znjdziesz.

Gość my też też też wynajmujemyyyy
wynajmujemy jednopokojowe mieszkanko jeszcze przez ok półtora góra dwa lata:P (jesteśmy w trakcie budowy) małżeństwo z rocznym dzieckiem. wynajem 1100 + opłaty ok 450 zł. Możliwości z pewnością większej bo duże miasto. Na twoim miejscu nie zastanawiałabym się tym bardziej, że nie jesteś sama tylko z narzeczonym więc będzie łatwiej.

Gość carpee_08
Ja nie wynajmuję, a mieszkam tu. Rozglądałam się ostatnio nad jakimś własnym (bo tamto nie jest moje) - no i na europejskim się dzieje dużo. Jak widziałam tam ostatnio to kończą budowę kolejnego etapu - bruksela. ceny w porównaniu z innymi osiedlami całkiem calkiem

Gość gość
Trzymajcie przykłady rozwiązań - https://tabelaofert.pl/mieszkania/krakow W wielu częsciach miasta są do kupienia ładne mieszkania na bardzo dobrych warunkach. Musicie jednak to wszystko sobie dopasować pod siebie, szczególnie dzielnicę.