Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość tosty z kremem

tłumaczenie snu - zerwanie z chlopakiem

Polecane posty

Gość tosty z kremem

kiedys z nim bylam nie tak dawno, jednak on poweidzial ze nie wchodzi w zwiazki itd, po kilku mc, odzywa sie do mnie i cos tam piszemy ale krótko i ja staram si etrzymac emocje, jednak marze o nim, o jego milosci itd i czesto mysle o nim dzisiaj mi sie snilo, ze przyjechal do mnie i okazalo sie ze mieszka blok dalej ode mnie (Normalnie w rzeczywistosci mieszka jakies 150 km ode mnie) no i siedzielimy gadalismy potem zaczelismy nawet sie calowac przyuac itd, pszlismy gdzies raze wydawalo sie ze bedziemy razem i dal mi taka duża płachtę papieru na której byly napisane moje zalety, ale ja dalej odkrylam ze w kolko zaznaczyl tez inne dziewczyny i droga eliminacji - tj. ktora miala najwiecej zalet - to z nia sie chcial wiazac, i zobaczylam ze sa przede mna jeszcze dwie dziewczyny, spytalam sie : to co , zwiazesz sie z ta (powiedzmy kasia bo byla na 1 miejsu) on odp no tak, ja rzucilam to , poryczalam sie i uciekłam mowiac zeby zostawil mnie w spokoju i nigdy wiecej nie odzywal co to moze znaczyc ten sen? czy na pozytywnie (bo niby odwrotnosc) czy negatywnie?????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować