Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka łopatkaaa**

na ile dni gotujecie zupę dla dziecka??

Polecane posty

Gość matka łopatkaaa**

Cześć Ciekawa jestem jak to u was wygląda?? na ile dni macie zupę?? u mnie zupę je tylko mały i czasami ja. Więc jemy to przez 3 dni. A Wy?? :)

Gość u mnie to wogule mało zup się
jada...jak gotuję to tyle żeby było na jeden dzień nie daje małemu zupy sprzed 3 dni!Na drugi dzień jak zostało to mu dawałam.

Gość matka łopatkaaa**
ja gotuję, bo je codziennie zupę z miesem a potem jeszcze za parę godzin drugie danie. Ale skoro zawsze je taką zupę i nic mu nie jest to chyba nie ma w tym nic złego?

Gość liljanka
a nie możesz przelać w mniejsze pojemniczki i włożyć do zamrażalnika?Nie zepsuje się

Gość matka łopatkaaa**
ale ta zupa się nie psuje, nie smierdzi nie jest kwasna....

Gość OLIVIA4546
my gotyjemy raczej codziennie jak zostanie troszke to na drygi dzien jeszcze moge dac ale na trzeci to juz psu wynosze bo to jednak nieswieze mi sie wydaje pozatym ja sama nie mialabym checi jesc przez 3 dni tej samej zupki.Moze po prostu gotuj troszke mniejsze porcje?

Gość matka łopatkaaa**
ale kiedy mi się nie chce gotować codziennie :)

Gość mama śpącej królewny
to gotuj co jakiś czas tylko za każdym razem coś innego i zamrarzaj a potem podawaj co dziennie coś nowego żeby dziecko mogło odróżniać smaki a nie przez 3 dni pod żad jadło to samo..

U nas zupa starcza na dwa dni, jak zostaje nam czasem na 3 dzień to dziecku rzadko już tą z 3 dnia daje. Jak była młodsza i gotowałam jej osobno ( ta sama zupa ale odlewałam jej przed doprawieniem) to mroziłam jej w pojemniczkach po hipp bo miałam od razu porcje odmierzoną i każdego dnia wyciągałam jej inną

Gość tyutjkutuikt
ja zupę dla dziecka gotuje raz w tygodniu, w sobote kiedy mam duzo czasu. porcjuję i wrzucam do zamrażarki;) w tej chwili mam w zamrazarce kilka różnych zupek i nie narzekamy na monotonię;)

Jak mam zupe, to przewaznie staram sie na dwa dni ugotowac. Zupy na trzeci dzien bym nie podala dziecku, z reszta sama bym jej nie jadla... :/ Dwa dni to max, jeszcze na najnizszej polce w lodowce ja trzymam jak na smietanie jest.