Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WYMAGAJĄCA ŻONA

czy ja za dużo wymagam od męża?

Polecane posty

Gość buhahahhahaaaaaaaa
ksiezniczka od siedmu bolesci.Jak Cie tak rwa inni i myslisz , jaka strata, gdyby Cie stracil to wypierdalaj tylko w poskokach.

Gość po imprezie
Chamstwu dziękujemy :-)

Gość buhahahhahaaaaaaaa
nastepna mala kureffkaaaaaaaaaaaa rosnie. Zenujace takie wypociny kobiety p o 2o latach malzenstwa przeczytaj, Dno ,

Gość WYMAGAJĄCA ŻONA
chamom i bydlakom dziękujemy.nikt nie musi czytać moich "wypocin" a już tym bardziej nie proszę nudnych i leniwych pajaców o zabieranie głosu!!!

Gość defcyhgjkl;pl,/
WYMAGAJĄCA ŻONA jakas ty koorwa wymagajaca nawet na kafe:D

Gość WYMAGAJĄCA ŻONA
" 14:18 [zgłoś do usunięcia] tak czytam i autorka to skonczona kretynka , nie warto sie starc dla idiotek. Jak Ci sie tak nudzi, to wsadz sobie w d**e granat glupia pissssdolinska.Rozerwie Cie od srodka i jednego tlumoka na swiecie mniej. Pustak bez wyobrazni, a te seksi szmatki to sobiew d**e wsadz , jak nie masz rozumu.Marna zamiana .Wolalbym rozum na miejscu niz takiego glupka kolo siebie.Rozwod na bank. Kop w dup , tylko podskoczysz ." jeśli Ty nazywasz to co robi mm staraniem to gratuluję wyobraźni-nie dziwię się ,że takie bezmózgi prędzej czy później idą w odstawkę i potem wyją do księżyca bo ich żona zostawiła a oni się tak starali ..... ciekawy pogląd na to " staranie" a tak w ogóle co znaczy dla Ciebie starać się dla tej drugiej osoby!!!

Gość po imprezie
Wyamgajaca, odpuść sobie dyskusję na tym poziomie, szkoda twojego czasu i nerwów :-)

Gość WYMAGAJĄCA ŻONA
fajtłapa może i jest w dawaniu kobiecie tego czego ona potrzebuje a to tak niewiele kosztuje w innych dziedzinach tak bym go nie określiła. :)

Gość WYMAGAJĄCA ŻONA
po imprezie naprawdę mam to gdzieś :) co te dzieci tu wypisują.mają ferie i się nudzą . nakręciłam się i odpaliłam mężowi smsa jakieś 30 min. temu i cisza :) napisałam mu o tych zdechłych kwiatach i o tym,że skoro tak uwielbia nudę to będzie ją miał - w skrócie coś w tym rodzaju.

Gość po imprezie
Ciekawe jaka będzie reakcja :-) Może spasuj trochę z tym musztrowaniem, przemów do niego "ludzkim" głosem bez stawiania pod ścianą. Ewidentnie brak między wami porozumienia. Nie dziw się, do tej pory od niego nie wymagałaś a raptem wymagania wzrosły. Po pierwsze nie rozumie twojej zmiany, po drugie boi sie , że cie straci i próbuje kontrolować. Porozmawiaj z nim, ale nie obarczaj winą i nie płacz 'ty zawsze, ty nigdy" tylko cierpliwe powiedz czego pragniesz, najlepiej na neutralnym gruncie. powodzenia

Gość po imprezie
Daj znać jak poszło :-)

Gość tezzona....
po imprezie... fajna z Ciebie babeczka.. rozsadna itp :)

Gość tezzona....
a ci co tak tu sapia na autorke, to albo mezowie.. niedojdy;) albo malolatki, ktore myslą, ze wszystko juz wiedza o zyciu..:)

Gość po imprezie
tezona.... powiedzmy, że znam ten ból :-D

Gość rozejść się
kolko niedoruchanych bab sie zebralo

Gość tezzona....
o nastepny mezus...madrala... po imprezie, tez jestem w temacie..:D tylko, ze ja wyluzowałam na to czym autorka sie denerwuje.. ale musze przyznac, ze panowie jak ktos juz wyzej pisal, nie lubia byc tacy romantyczni jak my bysmy chociaz troszke chciały.. moj własnie pomoca swoja, czy np. tym ze pamieta co lubie i to kupuje, to sa wlasnie oznaki facteow na milosc. nie swieczki itp..to robia nieliczni, ale nie jest powiedziane, ze w innych sprawach beda tez ok..:)

Gość WYMAGJĄCA ŻONA
fajnie,że jest się gdzieś wygadać :) byłam tak nakręcona i już mi przeszło. Wiesz ja z nim rozmawiałam i na spokojnie i pod "ścianą" :) myślę,że tak go przyzwyczaiłam i po prostu on nie wie o co mi chodzi a ja chcę czegoś więcej. Myślałam,że swoim postępowaniem dam mu przykład ale niestety....... brakuje mu polotu. Naprawdę chciałabym niewiele bo kocham go i ja mu to okazuję więc oczekuję tego samego. Czy według faceta "wyrzucenie śmieci" czy pozmywanie naczyń to jest oznaka uczuć????? :)

Gość sluze rada ciotki
jak wyniesie simieci od razu-to znaczy, ze bardzo kocha

Gość WYMAGJĄCA ŻONA
wiecie co ja kiedyś zrobiłam,żeby pobudzić jego wyobraźnię? kupiłam na walentynki taką grę - karty na których były wypisane różne niespodzianki.Jednego tyg.losuje ona a na drugi tydz.on. Więc wylosowałam kartę : "wodny raj" Podaruj partnerowi chwilkę relaksu w wannie .Zadbaj o przekąskę,czasopismo itp.itd.Kiedy się odpręży w najmniej oczekiwanym momencie wejdź do niego do wanny lub pod prysznic w seksownej bieliźnie.... więc ja napuściąłm wodę z pianką,zapaliłam świeczuszki, włączyłam muzykę relaksującą , położyłam mu gazetkę i powiedziałam ,zeby poszedł do łazienki bo tam jest coś dla niego. Wchodzę tam po 10 min. a on siedzi na wannie w ubraniu i czeka na mnie...... hahahaha myślałam ,że padnę ze śmiechu on myślał,że ja przygotowałam to dla siebie a zawołałam go do łazienki bo chciałam mu coś powiedzieć. rozwalił mnie wtedy.to dowód na to,ze tym bezmózgom trzeba jak dzieciom wszystko powiedzieć.

Gość tezzona....
hahahhaa wymagajaca, no sama widzisz... ze trzeba tłumaczyc jak dziecku... i na dodatek pochwalic jak cos dobrze zrobi :D:D:D tacy oni sa ci nasi wspaniali mezowie...:)

Gość tezzona....
TY MADRALA. tez bedzisz kiedys dojrzały/a:D

Gość tezzona....
i obys mial/a taka fantazje jak wymagajaca.. bo nie zawsze kobiety chca sie az tak starac i urozmaicac mezom..

Gość po imprezie
Czy według faceta "wyrzucenie śmieci" czy pozmywanie naczyń to jest oznaka uczuć????? Tak, facet częsciej robi niz mówi :-) Rozśmieszyłaś mnie tą historią, mam nadzieję, że nie odkręciłaś sie na pięcie z niesmakiem tylko rozebrałaś i wlożyłaś do wanny niedomyślne cielę uświadamioając przy okazji, że to wszystko dla niego ? Poważnie mówiąc - mężczyźni czasem wolą rzeczy mniej wyszukane, proste i zrozumiałe. Warto na chwilę usiąść i zastanowić się, że to co my chcemy (drobiazgowo) to nie zawsze jest to czego on pragnie . Takie uszczęsliwanie "na siłę", mój mąż nazywa to "uszczęśliwaniem kotka za pomocą młotka".

Gość WYMAGJĄCA ŻONA
do 50-tki jeszcze mi daleko hehehe napisałam ,że razem jesteśmy 20 lat a nie po slubie,poznaliśmy się bardzo młodo..... a co do facetów to nie wszyscy tacy są znam dwóch którzy stają na głowie by zaskoczyć żonę. jeden na rocznicę ślubu organizuje jakieś wypady do restauracji,zabiera na weekend żonę na spa a drugi na rocznicę posypuje płatkami róż schody do mieszkania na 3 piętrze aż do samej łazienki gdzie czeka na nią jakas niespodzianka w wannie pod pianą w postaci jakiegoś prezentu. tak wiele trzeba? panowie !!!! gdzie wasza wyobraźnia .Tylko od nas kobiet wymagacie wiele a sami co potraficie???? Ja nie mówię ,ze mm ma mnie obsypywać kwiatami i nosić na rękach.Chciałabym,żeby sam z siebie przytulił , coś zaproponował - tylko tyle a dla niektórych aż tyle. Później dziwią się ,ze mają nudne żony a kto z kim przystaje takim się staje .........

Gość WYMAGJĄCA ŻONA
po imprezie obróciłam to w żart po instrukcji poszło zgodnie z planem :)) opisałam tą sytuację dla śmiechu bo sama z tego się śmieję :) więc chyba przestanę uszczęśliwiać swojego na siłę bo skoro on tego nie potrzebuje to po co mam się produkować :)

Gość tezzona....
wymagajaca, ja rozumiem doskonale Twoje potrzeby... ale tak jak pisze po imrezie, faeci lubia rzeczy zrozumiale... ja np ostatnio wchodzac do łozka, powiedziałam wprost chce orgazm, zrób mi :D hahahha i co na to moj malzonek, był zachwycony.. ja nawet palcem nie ruszyłam by było mu dobrze.. czasem trzeba byc egoistka ;)

Gość tezzona....
i zauwazyłam jedno.. im bardziej jestem egoistka, on bardziej sie stara:)

Gość WYMAGAJĄCA ŻONA
po imprezie więc mm po powrocie udawał obrażonego więc ja też hehehe no ale długo to nie trwało bo w końcu oboje wybuchliśmy śmiechem :) wczoraj jakoś tak się nakręciłam nie potrzebnie bo w zasadzie tak jak pisałyście facet inaczej okazuje swoją miłość. nie mogę powiedzieć bo często słyszę "kocham Cię" - nigdy mi tego nie szczędził , mówi ,że jestem seksi,śliczna itp.itd.a to,że nie ma to takiej oprawy cóż...można chyba się z tym pogodzić macie rację. wiele razy okazał swoją miłość ale czynami - konkretami a ja zachowałam sie wczoraj tak jak dziecko któremu dasz palec a ono chce całą rękę. w innych kwestiach idzie się dogadać ale nie ukrywam,że marzy mi się jakas taka niespodzianka ależ czymże jest człowiek bez marzeń ...;) ?

Gość po imprezie
Wymagajaca, to może powiedz mu o jakimś konkretnym marzeniu, a nuż się spełni? Czasem warto trochę faceta przetrzymać, dać mu szansę aby sam poprosił: kochanie zrób to czy tamto. Chwilami gdy brak mi inwencji mówię: dzisiaj zrobię wszystko czego pragniesz, proś o co chcesz. Najczęściej są to propozycje seksualne ale czasem coś co mnie zaskakuje - o to chodzi.