Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAPYTANKA :)

ILE ZABAWEK MAJĄ WASZE DZIECI???czy wiecej znaczy gorzej???czy bawią sie nimi???

Polecane posty

Gość wole czyste dzieci
szczerze powiem ze ja rowniez nie lubie brudnych dzieci, i dbam aby moje byly czyste.Zabawek mają mase, ale wolą w domu sie bawic np klockami, bobasami niz po parku biegac

Gość wole czyste dzieci
ja swoim dzieciom nie pozwalam na bieganie po kaluzach i blocie bo nie stac mnie na kupywanie co rusz nowych ubran i nie mam czasu coodziennie prac ich ciuchy

moje dziecko jest bardzo czyste, sam sie pilnuje zeby sie nie pobrudzic, w przedszkolu nosza biale koszule I jak wraca do domu to koszula jest czysta. Mimo wszystko jak ma mozliwosc I chec to nie przeszkadza mi jak sie wybrudzi, najwyzej mu zdjecie zrobie jak juz buzi prawie nie widac spod kurzu : D a w gosci go wybrudzonego nie prowadzam wiec nie widze problemu.

Gość wszystkie idealne
ale wszystkie tu idealne jak zawsze na kafeteri,jedna jakas mama napisal ze pozwala dziecku w kaluzy sie bawic to juz lawina,glupie jakies.Mam 10 mies corke ale nie bede histeryzowac na jej punkcie.Zabawek bedzie miec raczej mnalo .Mam 9 letniego bratanka i widze ze im mniej zachuchany tym weselszy

Gość wszystkie idealne
pewnie ze jest znaczna roznica u siebie w domu a co innego w przedszkolu czy szkole wsrod ludzi .

Gość cxer
nie mają duzo zabawek, ale za to duzo maskotek

Gość duuuzoooz duuzooo
mają baardzo duzo zabawek

Gość a pewnie ze tak
nie maja duzo, za to lubia gry komp

Gość a pewnie ze tak
.

Gość aqwqwwas
mają duzo zabawek, klocki, lalki, samochody,miski

Gość 009880
mają nawet duzo resorakow i klockow

Gość ,..l,,.
malo

Gość idel
moja ma 8 pluszakow, jednego pieska interaktywnego fisher price, mate edukacyjna tiny love, pileczke gumowa, 4 grzechotki, mlotek f p, pilota fp pozytywke z misiami f p i grzechotke na wozek i to by bylo wszystko ,pluszakami bawi sie rzadko dostala w prezencie ,zabawki f p sami jej kupilismy i bardzo lubi sie nimi bawic, na macie pobawi sie od swieta z 20 minut,za to ta grajaca i czescia z lusterkiem bawi sie czesto a i zapomnialam jedna lalke bobasa a no co jej taka zabawka w tym wieku pytajcie moja madra tesciowa

Gość idel
a dziecko ma 6 i pol miesiaca

Moje dziecko ma 1,5 roku i ma prawie wszystkie zabawki FP jakie są dostępne, z tym że ja nie kupiłam żadnej, wszystkie dostał od rodziny z różnych okazji. Ja kupiłam tylko dwa autka i klocki drewniane :) I wszystkimi zabawkami sie bawi, tylko że ja je wydzielam i daję najwyżej dwie na raz a jak sie znudzą wymieniam na inne :) w ten sposób nie tworzy sie bałagan i dziecko ładniej się bawi.

Gość loooki
moja córka ma prawie 3lata i ma bardzo dużo zabawek.Kupujemy bo nigdy nie wiadomo co jej się spodoba czym chętnie będzie się bawiła. Bardzo lubi książeczki obrazkowe (ma ich cały regał)klocki, kuchnię, plastelinę oraz zabawki ruchowe typu rowerek, jeździk, hulajnogę. Teraz kupiliśmy jej równoważnię do ogrodu planujemy też zjeżdżalnie. Ogólnie nie żałuję pieniędzy na zabawki. Teraz te zabawki dla młodszych dzieci odziedziczy jej siostrzyczka która ma się niedługo narodzić. Później zostaną one sprzedane bo niepotrzebnie będą zagracać pokój.

Gość komunika!!!
moj syn 3 latka ma mnostwo zabawek a bawi sie kilkoma -jakies autko ,traktorek itp...ja osobiscie wole go zabrac do zoo lub nabasen

Gość mało,,m,
mają malo zabawek