Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drań.....

HAHAH DURNE BABY!!!!

Polecane posty

Gość Drań.....

A MNIE NIC NIE BOLI RAZ W MIESIĄCU I MAM W DUPIE WASZE OKRESY I HUMORKI BO NIE MAM GŁUPIEJ CIPKI I W OGOLE TAKIEJ MARNEJ FIZJOLOGI HAHAHA i co łyso wam maluchy mizerne ? Z drogi! Bo zgniote !

Gość za to masz rączkę
i nie pozostalo ci nic innego jak dzien w dzien do konca zycia jechac na ręcznym stulejarski prawi :classic_cool: i co lyso ci?

Gość Drań.....
HAhha juz jest pierwsza, pieni sie z nerwów i rozpaczy :D Nic tego nie zmieni, przegralas zycie, jesteś babą :(

Gość Eleeene
nie ciesz sie tak, bo problemy z meskoscia zaczynaja sie obecnie bardzo wczesnie, czasem w okolicy 40stki i jesli bedziesz mial pecha, to zona, czy partnerka moze Cie wystawic jak zuzyte kapcie kolo smietnika. Co wtedy ? Lyso? Nie smiej sie dzis, bo nie wiesz co bedzie jutro maly chlopczyku.

Gość Drań.....
Regres to od regresji umysłowej tak?

Gość MartInkaaaaaa
A My KOBIETY za to nie bedziemy mialy problemu z tym "czy Nam stanie czy nie" :P Poza tym okres to nie jest taka zla rzecz...chyba,ze dla facetow bo wtedy nie moge sie z Nami kochac :D

Gość MartInkaaaaaa
nie mogą*

Gość Milośc ech to ty
Jak ja lubie takie teksty ---usmiałam sie ze az strach :)

Gość babe palancie to masz
w nosie matka cię koorwa nie poinstruowała czy co:P tu do KOBIETY są fujaro kapewu:D

Gość tak pienie sie wez se
facet cos na uspokojenie, bo ci zaraz zylka peknie. biadolisz jak ciota jakas

Gość Drań.....
Cholerne baby...ni to samochodu prowadzic nie umie, ni naprawić nic, przenieść kurwa coś ciężkiego z jednego pokoju do drugiego...ja pierdole co za porażka egzystencjonalna. TIPSY sobie przykleić i wisieć na telefonie albo siedziec w kilbu 3 godziny TO I JA KURWA UMIEM.

Drań.....- to sobie miej to w dupie, co to w ogóle kogo obchodzi??? Opublikuj to w gazecie jak ci się lepiej zrobi

Gość heheh jaka ciota z ciebie
:D

Cholerne baby...ni to samochodu prowadzic nie umie, ni naprawić nic, przenieść k**wa coś ciężkiego z jednego pokoju do drugiego...ja pie**ole co za porażka egzystencjonalna. Rozumiem ze szukasz sobie babochłopa, najlepiej kierowce tirów, który umie wszystko naprawic, ma siłe jak mamut (i pewnie tak wyglada). "TIPSY sobie przykleić i wisieć na telefonie albo siedziec w kilbu 3 godziny TO I JA K**WA UMIEM" Umiesz sobie tipsy przylkeic? niesamowite :}

Gość Drań.....
wezme sobie do ruchania kierowce Tira, przynajmniej ciąży nie będzie i rozgrzewać go długo potrzebować nie trzeba

Gość tos mi poprawil humor pastuchu
[Z drogi ! Bo zgniote !] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhahahahahahahahahahahahahahahahaaaa :D :D :D :D :D rozje­bales mnie kompletnie tym - rozgniote :D :D :D :D

Gość Drań.....
i przy okazji zjem jego kupę :classic_cool:

Gość Eleeene
Prawiczku -nie bylo to do Ciebie:-D To bylo do autora -prowokatora !!!

Gość Drań.....
a poza tym zaaplikuje mi analnie co wy zrobić nie możecie bo nie macie czym haha

Gość Drań.....
lubię potem zasysać rodzynki z jego penisa jak już przestanie mnie ruuuchać w duppe :classic_cool:

Gość Drań.....
sram

Gość Wwggdadjggdarwmaudbt
Autor topiku jest pedałem. prosty wniosek.

Gość Buahaha!
I już kaszaloty mało co miesiączki ze złosci nie podostawały. Czy naprawde tak trudno wysłuchac paru słów prawdy i się z nimi zgodzić bez "wachań nastroju"?

Gość Buahaha!
Jem kupe i mijam sie z celem :D

Gość Drań.....
Macie tylko dziure i z czego tu być dumnym, my w tym miejscu mamy chociaż kawał ciała, a wy co?? puste w środku hahahaha

Gość Drań.....
sram kupom

Gość durna ciota:D
to ty jestes człowieku, gdyby nie ta cipka to by cie huju wąsaty teraz nie było! dziekuj za zycie marna padlino ! tipsy lubisz sobie przyklejac? na jajkach sobie przyklej masz kompleks widze bo masz wielkosci mrówki i do tego ci nie staje :D:D ! słaby jestes ! widac ze jestes słaby totalnie bezradny umiesz tylko ponizac kogos rzucac sie;/ abba by nie wymyslila takiego tematu jestes tandetny toudi PUATak ZROBIONY W BURDELU

Gość Drań.....
A TAK POWAŻNIE .. to przepraszam was dziewczyny ,, zachowałem się jak prawdziwy drań mam gorszy dzień .. zawsze chciałem mieć cipke tylko i na wyłączność ale koledzy zawsze mnie palcami wytykali miałem ciężkie dzieciństwo , jestem sfrustrowany bo jeszcze nie dostałem tej dziury wybaczcie ..