Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fetysz20

Przystojny pozna fajną dziwczynę

Polecane posty

Gość Fetysz20

Cześć dziewczyny jestem singlem i podobno jestem przystojnym kolesiem:) (FOTKI MOGĘ WYSŁAĆ) chetnie poznam jakąś niegrzeczną forumowiczkę, wiek nie ma znaczenia.

Gość Fetysz20
Heh nie tak ostro;) Przecież nie pokaże się wszystkim forumowiczom;) kto wie czy moja mama tu nie zagląda hehe

Gość DiscoDiva
temat powinien brzmieć - "Przystojny pozna chętną" :D

A tak wgl to... Myślę, że przystojny i inteligentny facet mógłby sobie znaleźć dziewczynę na poziomie w realu. Jednak laski na poziomie nie za bardzo kręci układ w którym chodzi tylko o seks. I ile masz lat? Dziesieć, że się tak matką przejmujesz?

Gość Fetysz20
nie nie aż tak mi nie zależy;) pozatym starsznie wkurwia mnie to forum. Napisze jeden post i mam już pod nim 10 innych napisanych przez 14-latków masturbujących się przed ekranem i używających mojego nicku.

Gość to się
zaczernij 🖐️

Lol, ja nie mogę być czternastolatkiem ;););). Poszukaj sobie laski w swoim otoczeniu, dobra rada.

Gość Fetysz20
Nawet nie wiem jak to zrobić;) dobra spierdalam stąd. Jeśli jest jednak jakaś konkretna dziewczyna to niech się odezwie na evidence@onet.eu.PS. Mam 20 lat. A jestem tu bo w realu panny chcą albo miłości albo forsy a ja nie mam zamiaru dać im ani tego ani tego.

Gość Fetysz20
Ja znam tylko niepełnosprawne kobiety po 80-ce.

Gość Fetysz20
Ali a ty ile masz lat? Bo jak ktoś juŻ za mnie napisał ja lubię tylko te po 80;D