Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

parole

firma kurierska

Polecane posty

W najbliższym czasie chciałabym wysłać dużą i ciężką paczkę do Paryża. Niestety kompletnie nie wiem jakiego kuriera powinnam wybrać, ponieważ jak przeglądałam ceny to wszystkie wprawiły mnie w osłupienie... Czy znacie jakąś w miarę szybką i tanią firmę kurierską?

Gość dobra firma
wysylajnajtaniej.pl Sprawdzone, korzystam tylko z tego, wysyłam w Polskę i za granicę. Po paczkę zawsze podjeżdża na drugi dzień kurier DHL albo UPS, ja zamawiam przez internet, od razu opłacam (a koszty wysyłki są bardzo niskie) i drukuje list przewozowy. Dla przykładu: wysyłałam za granicę wózek, w DHL koszt ok 200 zł a w eurokurierze poszło za 68 :)

Gość ja wysyłam z
www.kurier-broker.eu i jestem zadowolona.

Gość wybieraj tych ktorzy maja
DHL, DHL to jest jedyna chyba firma, ktora zawsze wywizauje sie z przesylek jak najszybciej sie da (czyli max 2 dni, jezeli zamawiasz cos np wieczorem). najgorsza jest 7 (oni chyba do tej pory dowoza paczki swiateczne :O) jakies dno a nie firma kurierska. o UPS tez slyszalam, jak na paczke w kraju czekalo sie 4 dni :O

HollyFire, jest kalkulator i to jest super na stronie tej firmy. No a już od wagi przesyłki będzie zależał koszt jej dostawy - także można się szybko zorientować z jakimi kosztami trzeba się liczyć. Poza tym, w ogóle słyszałam, że ta firma jest stosunkowo "szybka" więc kolejny plus jeśli chodzi o przesyłki.

Gość hENryK80
Siemano ja paczki wysyłam firmą kurierską LEX SYSTEM i nie narzekam bo dochodzi w terminie i nigdy paczka nie została uszkodzona. pOzdro

Gość gość
Sprawdź sobie jeszcze tą firmę kurierską mają świetnych specjalistów, bardzo dobrych kierowców, wszystko dostarczają zgodnie z ustalonym czasem, co bardzo mi się podoba https://eupaco.pl/ naprawdę za kazdym razem wszystko jest dostarczane jak najbardziej na czas. Myślę, że śmiało można i warto im zaufać